Red Dead Redemption ajunge pe Xbox One

În sfârşit se întâmplă! Interesant faptul că sunt mai tentat de un XONE datorită acestui titlu decât al oricărui alt exclusiv. Însă nu asta contează. Important este că, prin intermediul programului de backwards compatibility, începând cu data de 8 Iulie, Red Dead Redemption va putea fi butonat pe generaţia actuală de console.

Indiferent de varianta pe care o aveţi – cea standard, Undead Nightmare, ediţia GOTY – începând de vineri, puteţi retrăi cea mai magnifică aventură virtuală. Pentru că Red Dead Redemption este jocul perfect, iar singurele titluri care pot fi comparate cu acesta, sunt cele ce vin cu ani buni de nostalgie în spate. Jocul a fost iniţial lansat în 2010, a primit scoruri între 9-10 aproape de la toţi review-erii, şi este considerat de foarte multă lume nu numai cel mai bun joc de consolă al ultimei decade, ci chiar şi al tuturor timpurilor. Şi pe bună dreptate. Nu are nici un minus, decât dacă ai ceva personal cu titlul şi inventezi probleme.

Din păcate, o versiune pentru PC încă nu se vede la orizont. Mai mult de atât, posesorii unui Xbox, îl pot achiziţiona pentru preţul de 7.50 de dolari dacă sunteţi membru Gold, sau 10 dolari dacă nu, prin intermediul unei promoţii, valabilă până pe data de 11 Iulie.

Ready for the Wild West sheriff?

Adaugă un comentariu