Remake-ul pentru System Shock a fost finanţat

Cei de la Nightdive Studios ne oferă o postare de mulţumire prin intermediul căreia ne anunţă şi despre faptul că proiectul a atins cu succes obiectivul său de 900.000 de dolari. Asta ne lasă cu aproximativ 16 zile în care orice altă barieră trecută va aduce câte un beneficiu, aceastea fiind elaborate până la suma de 1.9 milioane de dolari. Cu toate acestea, se pare că există recompense şi după această limită maximă, însă mai multe detalii nu ne-au fost oferite.

„Când Nightdive a început în 2012, era vorba despre un singur om, cu o singură misiune – recuperează comorile gaming-ului, pentru a asigura accesul tuturor la acestea. Datorită creşterii în complexitate a sistemelor de operare şi a plăcilor grafice, posibilitatea de a ne întoarce la titlurile mult iubite din trecut, scade cu fiecare an. Am dorit să fac tot ce este posibil, pentru a oferi o nouă viată, acestor titluri clasice, dar uitate.

Călătoria a început cu System Shock 2, iar susţinerea pe care am primit-o, m-a convins să caut alţi indivizi, cu aceiaşi pasiune, pentru a aduce la viaţă alte titluri precum: I Have a Mouth and I Must Scream, Wizardry, şi The 7th Guest, ca şi câteva exemple. Ambiţiile noastre au crescut odată cu întreaga echipă. Începând cu lansarea The Original Strife – Veterans Edition alături de Noctropolis, am avut posibilitatea de a restaura aceste jocuri, şi de a implementa noi facilităţi în cadrul lor. Bug-urile originale, moduri de joc neterminate, suport pentru widescreen, OpelGL – toate au fost rezolvate sau adăugate. A urmat Turok, System Shock: Enhanced Edition, alături de o dorinţă şi mai mare de a ne duce misiunea către următorul nivel!”

2 Comentarii

  • dante-sama
    Publicat iulie 12, 2016 2:20 pm 0Likes

    It’s on!

  • gigi kent
    Publicat iulie 21, 2016 7:21 pm 0Likes

    asta e o veste grozava! Abia astept System shock cu grafica de azi ! Aveam 30 de ani cand am jucat primul joc.

Adaugă un comentariu