Resident Evil 7 readuce seria la originile de survival-horror

Dacă dăm crezare spuselor analistului japonez Serkan Toto, Resident Evil 7 va fi prezentat publicului în cadrul evenimentului E3 2016 din luna Iunie! Acesta ne-a transmit astăzi prin Twitter despre faptul că jocul se va întoarce la originile sale de survival horror. Mai mult de atât, Capcom l-a angajat pentru proiect pe Jordan Amaro, cunoscut pentru munca sa în cadrul Metal Gear Solid V: The Phantom Pain şi P.T.

Detaliile (nu luăm speculaţiile în considerare) despre Resident Evil 7 au apărut începând cu luna Octombrie a anului trecut, când Masachika Kawata a transmis fanilor „fiţi pe fază”. A urmat o perioadă în care Capcom a văzut un succes răsunător pentru remake/remaster în cazul jocurilor principale din serie, pentru ca recent să anunţe un număr de trei titluri secrete ce se vor lansate până în primăvara lui 2017. Mai multe detalii despre acestea aveţi într-un articol precedent.

Încă o lună! All aboard the hype train, choo-choo!

1 Comentariu

  • Daniel Popescu
    Publicat mai 20, 2016 11:20 am 0Likes

    Dupa Resident Evil 5, pe care il consider ultimul titlu decent din seria Resident Evil, nu am mai jucat noile creatii resident evil a celor de la Capcom

Adaugă un comentariu