REVIEW: Mortal Kombat X

Modurile de joc sunt la fel de variate – în esenţă, Mortal Kombat X oferă suficient conţinut, în ciuda nenumăratelor DLC-uri menite să mulgă dulăi din portofele. Pe lângă Story poţi trage khelfăneli în 1 vs. 1 Ranked, King of the Hill, Survivor şi Test Your Luck. Living Towers, o formă evoluată din mai vechiul Challenge Tower, dinamizează condiţiile de luptă din oră în oră, în timp ce mediul online beneficiază din plin de Faction Wars, o competiţie cross-platform pentru puncte, disputată între cinci facţiuni: Black Dragon, Brotherhood of Shadow, Lin Kuei, Special Forces şi White Lotus. Bineinteles, amintesc aici si Krypta plina cu surprize…

Finalmente, înainte de a vă lasă în compania unei galerii în onoarea noilor kombatanţi, trebuie să recunosc că MKX este unul dintre cele mai bune jocuri din genul fighting şi marchează cea mai substanţială dezvoltare a francizei. Energică, violentă, excesivă şi ambiţioasă, producţia NetherRealm Studios îşi depăşeşte problemele tehnice prin calitatea gameplay-ului scos în evidenţă meci după meci, în single player, local 1 vs. 1 sau online. Arată bine, se mişcă okay pe un sistem decent şi îţi întoarce maţele pe dos la fiecare X-Ray sau Fatalitate. În concluzie, e un Mortal Kombat modern – cu probleme şi calităţi moderne –, care livrează bătăi pe cinste!

Mortal Kombat X  marchează cea mai substanţială evoluţie a francizei. Energic, violent, excesiv şi ambiţios, jocul celor de la NetherRealm Studios îşi depăşeşte problemele tehnice prin calitatea gameplay-ului scos în evidenţă meci după meci.

+ Noile mecanici de joc adaugă o dinamică proaspătă bătăilor;
+ Personaje originale, direcţie artistică matură;
+ Poveste bine conturată;
+ Violenţă exagerată în spiritul seriei MK;

- Probleme tehnice;
- Metodă de distribuţie digitală complicată inutil;
- Prea multe DLC-uri;
- Întunecat în afara meciurilor;

Gen: Fighting Data lansării: 14 aprilie 2015 Platforme: PC, PS4, Xbox One Versiune testată: PC Producător: NetherRealm/High Voltage Distribuitor: Warner Bros.

5 Comentarii

 • mahri726
  Publicat mai 17, 2015 1:28 pm 0Likes

  Am vazut ca exista si versiuni pentru dispozitive mobile, care ruleaza acelasi motor grafic, insa, ca si gameplay si calitatea graficii, diferentele sunt destul de mari. Totusi, exista posibilitatea de a debloca anumite bonusuri cross-platform.

 • Ziskele
  Publicat mai 17, 2015 2:04 pm 0Likes

  Merge, dar e la fel de bun ca mancarea de la fast food, cat mai rar atlfel plictiseste.

  • George Ene
   Publicat mai 17, 2015 7:17 pm 0Likes

   Frumos spus 🙂 Bun review.O intrebare: Doar la mine se incarca greu site-ul?

 • Caleb
  Publicat mai 18, 2015 11:27 pm 0Likes

  Dunno, eu tot arcade machine am în minte când văd un asemenea joc. Îmi dădeam cu văru-meu bucăţi pe bune împărţind aceeaşi tastatură cu MKII. E bine că au actualizat cafturile, dar şi mai bine ar fi să mai găseşti aparate cu ele prin ţară. Nu console. Nu întrebaţi de ce.

 • andyboss
  Publicat septembrie 12, 2015 2:31 pm 0Likes

  Imi place mult☺☺☺☺

Adaugă un comentariu