Să mă duc la job sau să joc Pokémon-Go?

În cazul lui Tom Currie, un bărbat în vârstă de 24 de ani din Noua Zeelandă, varianta aleasă este Pokémon-Go! Acesta a oferit un interviu în exclusivitate pentru The Guardian, în cadrul căruia ne-a explicat motivele sale pentru care a renunţat la job-ul său din Auckland, acum o săptămână, pentru a începe o călătorie de două luni în jurul ţării cu scopul de a prinde toţi cei 151 de Pokémoni. Gotta catch ‘em all!

Acesta şi-a rezervat deja bilete pentru 20 de călătorii cu autocarul prin ţară, a vizitat deja 6 oraşe şi are capturaţi aproximativ 90 de Pokémoni! Cel puţin odată, acesta a stat treaz pe străzi până la 3 dimineaţa în aventura vieţii sale, iar zilnic acoperă kilometri întregi, şi nu cu o maşină! Tom reuşeşte să se menţină stabil din punct de vedere financiar printr-un stil de alimentaţie frugal, şi cazare fie pe canapelele prietenilor sau în diferite cămine.

„Am vrut să pornesc într-o aventură. Am muncit timp de şase ani, şi eram disperat după o pauză. Iar Pokémon mi-a oferit oportunitatea de a-mi realiza acest vis!.”

Bun. Cine vrea să-şi dea demisia pentru a-l vâna pe Mewtwo, mâna sus!

2 Comments

  1. doru iulie 17, 2016
  2. dante-sama iulie 18, 2016

Leave a Reply