Să mă duc la job sau să joc Pokémon-Go?

În cazul lui Tom Currie, un bărbat în vârstă de 24 de ani din Noua Zeelandă, varianta aleasă este Pokémon-Go! Acesta a oferit un interviu în exclusivitate pentru The Guardian, în cadrul căruia ne-a explicat motivele sale pentru care a renunţat la job-ul său din Auckland, acum o săptămână, pentru a începe o călătorie de două luni în jurul ţării cu scopul de a prinde toţi cei 151 de Pokémoni. Gotta catch ‘em all!

Acesta şi-a rezervat deja bilete pentru 20 de călătorii cu autocarul prin ţară, a vizitat deja 6 oraşe şi are capturaţi aproximativ 90 de Pokémoni! Cel puţin odată, acesta a stat treaz pe străzi până la 3 dimineaţa în aventura vieţii sale, iar zilnic acoperă kilometri întregi, şi nu cu o maşină! Tom reuşeşte să se menţină stabil din punct de vedere financiar printr-un stil de alimentaţie frugal, şi cazare fie pe canapelele prietenilor sau în diferite cămine.

„Am vrut să pornesc într-o aventură. Am muncit timp de şase ani, şi eram disperat după o pauză. Iar Pokémon mi-a oferit oportunitatea de a-mi realiza acest vis!.”

Bun. Cine vrea să-şi dea demisia pentru a-l vâna pe Mewtwo, mâna sus!

2 Comentarii

 • doru
  Publicat iulie 17, 2016 2:15 pm 0Likes

  Ah, si eu am nevoie si imi doresc o vacanta! To PokemonGo or not to PokemonGo?

 • dante-sama
  Publicat iulie 18, 2016 4:43 pm 0Likes

  Nu-i musai nevoie sa renunti la job, iti iei frumos toate zilele de concediu aferente anului si pleci in tara la vanatoare de pokemoni .
  Daca nu iti ajung mai bagi cateva fara plata, si sigur ajungi in 20 – 22 de orase daca te misti in continuu.

Adaugă un comentariu