Call of Cthulhu E3 trailer

Se întâmplă! După 10 ani se întâmplă! Eu, personal, aşteptam noutăţi despre Resident Evil 7 sau un posibil The Evil Within 2, în cadrul E3 2016. Şi ghiciţi cine s-a entuziasmat cu mult peste limita normalului atunci când a fost pus faţă în faţă cu trailerul oferit mai jos, apărut parcă din nimic!

Jocul este dezvoltat de către cei de la Cyanide Studios iar tema clipului este „nebunia, unicul drum către adevăr”. Bănuiesc că are sens…dacă eşti deja nebun.

Call of Cthulhu E3 trailer

„Cyanide Studios aduce la viaţă o lume terifiantă, pe care jucătorii vor trebui să o exploreze, în timp ce Cthulhu, Marele Visător, îşi pregăteşte trezirea. Acest trailer vă oferă o mică privire asupra lucrurilor ce vă aşteaptă. În Call of Cthulhu, îl veţi controla pe Edward Pierce, un fost veteran şi detectiv privat al anilor ’20, din Boston. Acesta va investiga tragica şi misterioasa moarte a lui Sarah Hawkins şi a familiei sale, în Darkwater Island. Trailerul prezintă îngrozitoarea insulă alături de straniul conac al familiei Hawkins,  şi vă oferă o imagine a tensiunii investigaţiei care, în timp, vă va afecta sănătate psihică.”

Jocul va fi de tip RPG-Investigation, cu o bucată de horror psihologic şi elemente de stealth. Lansarea va avea loc în anul 2017, pentru PC alături de generaţia actuală de console.

 

1 Comentariu

  • Daniel Popescu
    Publicat iunie 16, 2016 6:48 pm 0Likes

    Gamerii vor tremura din nou de frica maretului Cthulhu!

Adaugă un comentariu