Scad profiturile şi vânzările celor de la Capcom

Iar voi probabil vă întrebaţi de ce! Celebra compania a oferit publicului raportul fiscal pe perioada 1 Aprilie-31 Iunie 2016, iar rezultatele ne arată o scădere cu 24.9%.

Vânzările ne-au oferit o cifra de 104 milioane de dolari, ceea ce înseamnă o pierdere de aproximativ 6.9 milioane de dolari, comparativ cu aceiaşi perioadă a anului trecut. Această pierdere a fost provocată de „creşterea rapidă a yenului ce a avut un impact puternic asupra schimburilor internaţionale”.

Detalii despre vânzările Umbrella Corps nu au fost oferite, însă, Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice a atins predicţiile financiare aşteptate. Vânzările au fost atribuite titlurilor minore, iar cele deja lansate nu au avut parte de o creştere substanţială. Lipsa unui titlu major şi-a arătat efectele, însă, compania se pregăteşte pentru lansarea viitorului Resident Evil 7, în jurul căruia deja s-au creat multiple aşteptări, fie din partea fanilor, fie din cea a jurnaliştilor.

 

1 Comentariu

  • dante-sama
    Publicat iulie 29, 2016 4:16 pm 0Likes

    Umbrella Corps este unul dintre cele mai mari esecuri Capcom de pana acum si sincer nu-i inteleg rostul in universul Resident Evil.
    Capcom ar trebui sa vina cu niste IP-uri noi. Devil May Cry si Resident Evil sunt doua serii de suflet pentru mine, dar cred ca au scos cam tot ce se putea scoate din ele. A fost buna incercarea lor cu Lost Planet, o serie care nu a avut cine stie ce succes, dar macar a fost un IP nou.

Adaugă un comentariu