Sword Coast Legends Poate Fi Precomandat Pe Humble Store

Sword Coast Legends (a nu se confunda cu Baldur’s Gate: Tales of the Sword Coast) este un proiect D&D promiţător, iniţiat de o echipă alcătuită din veterani ai industriei, alături de Wizards of the Coast. Jocul îşi propune să reînvie spiritul aventurii RPG folosind potenţialul universului Forgotten Realms şi cea de-a cincea ediţie a setului de reguli Dungeons & Dragons. Până acum lucrurile sună extraordinar, mai ales că producătorii promit o campanie bogată în lore, bazată pe naraţiune şi un gameplay tactic party-based.

Pentru mulţi fani ai genului, punctul forte vine sub forma modului Dungeon Master, în care unul dintre jucători poate prelua rolul de DM, construind pentru ceilalţi o aventură unică, în timp real – yup, exact ca în acel episod din Dexter’s Laboratory.

Swoard Coast Legends urmează să fie lansat în Q3 2015, dar poate fi precomandat de pe Humble Store la preţul de 34.99€ (redus de la 39.99). Desigur, 10% din sumă merge către o organizaţie non-profit. Pentru mai mult D&D, citiţi şi Pillars of Eternity sau Cum Obsidian Ne Mângâie pe Burtică.

6 Comentarii

Adaugă un comentariu