The Sims 4 sparge topurile britanice

Jocul celor de la Maxis a debutat pe primul loc în topul britanic al celor mai bine vândute jocuri de săptămâna trecută.

The Sims 4 este primul joc exclusiv pentru PC care a prins locul fruntaș în acest top din august 2012, de la lansarea MMO-ului Guild Wars 2. Acest lucru este și mai impresionant dacă stăm să ne gândim că topul nu a luat încă în considerare numărul de copii digitale vândute, care tinde să fie mult mai mare decât cel al copiilor fizice, în ceea ce privește jocurile de PC.

Acesta este al treilea titlu al celor de la EA care debutează în acest an pe prima poziție a topului britanic, celelalte două fiind Titanfall și EA Sports UFC. Și FIFA 14, lansat anul trecut, a prins acest loc.

Veștile au venit la pachet cu o declarație a celor de la Maxis conform căreia s-ar putea să nu existe o continuare a seriei în cazul în care un anumit număr de vânzări nu este atins.

Grant Rodiek, producător pentru The Sims 4, a explicat pe forumul oficial al jocului: „În momentul de față nu lucrăm la Sims 5. Nu ne gândim la Sims 5. Dacă Sims 4 nu va avea succes, nu va exista un Sims 5.”

În același top, sandbox-ul celor de la Ubisoft, Watch Dogs, a făcut un salt de pe locul 9 până pe locul secund. Locul trei este ocupat de Metro Redux, în timp ce The Last of Us: Remastered ia locul 4.

Primele zece poziții ale topului, după cum urmează:

1. The Sims 4
2. Watch Dogs
3. Metro Redux
4. The Last of Us: Remastered
5. Diablo III
6. Call of Duty: Ghosts
7. Minecraft: Xbox 360 Edition
8. Plants vs. Zombies: Garden Warfare
9. Minecraft: PS3 Edition
10. Grand Theft Auto V

 

5 Comments

  1. Valentin Stefan septembrie 8, 2014
    • Ziskele septembrie 8, 2014
  2. Aidan septembrie 8, 2014
  3. Cristian Serban septembrie 8, 2014
    • Alin Răuțoiu septembrie 9, 2014

Leave a Reply