The Sims 4 sparge topurile britanice

Jocul celor de la Maxis a debutat pe primul loc în topul britanic al celor mai bine vândute jocuri de săptămâna trecută.

The Sims 4 este primul joc exclusiv pentru PC care a prins locul fruntaș în acest top din august 2012, de la lansarea MMO-ului Guild Wars 2. Acest lucru este și mai impresionant dacă stăm să ne gândim că topul nu a luat încă în considerare numărul de copii digitale vândute, care tinde să fie mult mai mare decât cel al copiilor fizice, în ceea ce privește jocurile de PC.

Acesta este al treilea titlu al celor de la EA care debutează în acest an pe prima poziție a topului britanic, celelalte două fiind Titanfall și EA Sports UFC. Și FIFA 14, lansat anul trecut, a prins acest loc.

Veștile au venit la pachet cu o declarație a celor de la Maxis conform căreia s-ar putea să nu existe o continuare a seriei în cazul în care un anumit număr de vânzări nu este atins.

Grant Rodiek, producător pentru The Sims 4, a explicat pe forumul oficial al jocului: „În momentul de față nu lucrăm la Sims 5. Nu ne gândim la Sims 5. Dacă Sims 4 nu va avea succes, nu va exista un Sims 5.”

În același top, sandbox-ul celor de la Ubisoft, Watch Dogs, a făcut un salt de pe locul 9 până pe locul secund. Locul trei este ocupat de Metro Redux, în timp ce The Last of Us: Remastered ia locul 4.

Primele zece poziții ale topului, după cum urmează:

1. The Sims 4
2. Watch Dogs
3. Metro Redux
4. The Last of Us: Remastered
5. Diablo III
6. Call of Duty: Ghosts
7. Minecraft: Xbox 360 Edition
8. Plants vs. Zombies: Garden Warfare
9. Minecraft: PS3 Edition
10. Grand Theft Auto V

 

5 Comentarii

 • Valentin Stefan
  Publicat septembrie 8, 2014 3:33 pm 0Likes

  Și un comentariu al unei minți luminate cules de pe aleile întunecate ale internetului. Not sure if troll or just stupid, dar m-a binedispus 🙂

  „The Sims 4 in this case is usually Bought by the immigrants in the UK whom have the most money thus the immigrant gamers whom are in the UK would always jump on the new titles, without thinking clearer before buying it.

  However i am quite sure the actual British gamers weren’t fools on buying the sims 4.”

  • Ziskele
   Publicat septembrie 8, 2014 5:09 pm 0Likes

   Asta da slogan anti imigranti, „Afara din tara cu toti imigrantii, iote domne cum ne-o facut de ras cu Simsii in top”.

 • Aidan
  Publicat septembrie 8, 2014 8:55 pm 0Likes

  Hai sa vedem despre ce este vorba aici…

 • Cristian Serban
  Publicat septembrie 8, 2014 9:27 pm 0Likes

  Jocu asta are numai note de 5/10 si sub 5/10. Care-i faza cu disperarea asta?

  • Alin Răuțoiu
   Publicat septembrie 9, 2014 9:51 am 0Likes

   Aș zică că publicul lui e în mare parte format din oameni normali (cunoscuți derogatoriu drept ”casuals”). Sunt mulți și vor altceva de la jocuri decât ce vor în general oamenii care stau și se uită atent la recenzii (sau măcar la notele oferite în urma recenzării).

   Dacă nu o fi și vreo mânărie statistică la mijloc.

Adaugă un comentariu