Prodigy – ineditul RPG tactic îşi încheie campania Kickstarter cu succes

Campania Kickstarter pentru Prodigy, un RPG tactic inovator, s-a încheiat cu succes, Hanakai Studios reuşind să strângă astfel suma de 212 194 de dolari pentru a finaliza proiectul, mult peste ţinta iniţială, fixată la 100 000 de dolari, care a fost depăşită după numai trei zile.

Pentru necunoscători, Prodigy este un RPG tactic turn-based bazat pe figurine de foarte bună calitate realizat pentru PC, în care jucătorul controlează „obiecte magice” pentru a parcurge bătălii de proporţii epice, atât în multiplayer, cât şi solo, de-a lungul unei campanii eroice. Gameplay-ul are la bază lupte de tip squad-based pe o placă fizică, ceea ce ar permite o analiză mai atentă şi lupte 1v1 fulgerătoare. Fără tastatură, maus sau orice altă naţie de controller.

Suportul celor peste 1200 de „contribuabili” îi va permite studioului indie francez să organizeze o sesiune alpha mai largă şi să recruteze primii testeri în vederea lansării jocului la finalul acestui an. Cât despre suporterii dedicaţi ai jocului, aceştia vor primi primele prototipuri fizice ale acestuia cel mai devreme la toamnă.

De asemenea, pentru a celebra succesul campaniei, cei de la Hanakai au lansat şi un clip video special, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Cei care şi-au oferit suportul în timpul campaniei Kickstarter au facilitat atingerea a două obiective importante pentru Hanakai: dezvoltarea unui mod de joc de tip Arenă cu totul nou, intitulat Path of Survivors, precum şi includerea unei clase speciale de figurine, numită War Trophies.

Cei interesaţi îşi pot arăta în continuare sprijinul pentru Prodigy şi să primească acces în Alpha prin intermediul magazinului online dedicat acestuia.

N-arată deloc rău, nu-i aşa?

3 Comments

  1. Ziskele mai 10, 2014
    • Aidan Ovidiu mai 11, 2014
    • Ziskele mai 11, 2014

Leave a Reply