Spellforce 3 lansează Free Preview Weekend între 17-20 noiembrie

Spellforce 3, într-o practică care sper să prindă mai mult avânt în industrie, va putea fi jucabil gratuit între 17 și 20 noiembrie.

Nu, nu, nu. Deja știu la ce vă gândiți. Nu o să puteți termina jocul într-un weekend, întrucât conținutul din versiunea de preview se va axa în principal pe componenta multiplayer. Veți avea acces la toate cele trei facțiuni din joc, în meciuri online care vor suporta până la șase jucători. Pentru cei mai antisociali dintre noi, developerii oferă o singură misiune singleplayer, care are loc înainte de evenimentele din campania full. Misiunea poate fi jucată atât solo, cât și co-op.

Nu vă dezumflați, pentru că se va organiza și un turneu în perioada de preview. Jucătorii care obțin cele mai multe puncte în meciurile 1 vs 1 vor câștiga o copie semnată a ediției limitate de colecție a jocului sau o cheie de Steam.

Versiunea de preview poate fi accesată aici.

2 Comentarii

 • AleX Voinica
  Publicat noiembrie 17, 2017 5:15 pm 0Likes

  Daca are aceiasi viteza in gameplay ca si Spellforce 1 si 2 are toate sansele sa fie mega – fail.

 • raincake
  Publicat noiembrie 18, 2017 11:43 pm 0Likes

  Exact! Practica asta de free weekend, open beta, preview, pentru jocurile noi mi se pare foarte binevenită.
  Chiar nu pricep de ce au murit demo-urile. Alea îți spuneau dacă jocul se merită pentru tine, sau nu. În sfârșit, pe Steam poți avea parte de un demo, improprius pus, pentru că poți da refund la un joc pe care l-ai jucat mai puțin de 2 ore și l-ai cumpărat în ultimesle 14 zile.

Adaugă un comentariu