Sports Interactive Reînvie Eastside Hockey Manager

A fost odată ca-n poveşti un review pentru FHM 2014, în care aminteam cu mult patos clasicul Eastside Hockey Manager – un simulator de management sportiv născut sub forma unui proiect gratuit şi sfârşit dramatic în portofoliul Sports Interactive. De vină nu a fost calitatea jocului, ci publicul deosebit spre care ţintea, mult mai puţin numeros decât cel microbist. De fapt, Eastside s-a descurcat mai rău decât a făcut-o seria Franchise Hockey sau OOTP (cea din urmă ajungând, în opinia mea, standardul cel mai înalt din cadrul genului).

Exact când mă aşteptam mai puţin, SI lansează Eastside Hockey Manager în varianta Early-Access pe Steam la preţul de 14,99€. Prin urmare, franciza are acum o şansă reală de reuşită, folosind avantajele distribuţiei digitale şi beneficiind de resursele financiare injectate în proiect de comunitate. Deocamdată lipsesc licenţele oficiale, dar producătorii au la dispoziţie noi posibilităţi de promovare şi public testing, ceea ce ar putea precipita procesul dezvoltării. Eu pun pariu pe o crosă în cohonez că soluţia adoptată de Sports Interactive este cea potrivită.

Se anunţă un an interesant pentru jocurile sportive. Rămâneţi aproape de NIVELUL2 pentru review-ul Out of the Park Baseball 16.

1 Comentariu

  • Kid
    Publicat martie 27, 2015 10:11 pm 0Likes

    Anybody out there?… there… ere…re…

Adaugă un comentariu