STRONGHOLD HD GRATUIT PE GOG

Iată o surpriză oferită de cei de la GOG – Stronghold HD e oferit gratuit într-un bundle alături de AD 2044. Stronghold rămâne un joc care mi-a marcat copilăria și e în continuare unul din RTS-urile mele preferate. E adevărat că mi-a plăcut mai mult varianta Cruasder, ceva mai dificil și cu mai multe misiuni, dar nici primul Stronghold nu e de lepădat, mai ales oferit în varianta HD.

Despre A.D. 2044 nu știu mare lucru, dar din ce am citit pare a fi un point & click adventure destul de dezastruos. Pe scurt, povestea zice că femeile au făcut ceva modificare genetică și încearcă să trăiască într-o lume fără bărbați – în plus, au dezvoltat și o armă laser prin care încearcă să elimine toți bărbații, iar rolul tău e să le oprești această și să salvezi bărbații.

Ok.

Parcă sună mai plauzibil scenariul din Duke Nukem în care împuști porci extratereștrii, dar hei, ambele jocuri au sâni, așa că poate merită încercat chiar și cu povestea aia absurdă. Plus că personajele feminine din joc arată toate ca și cum tocmai au venit de la o petrecere de kink. Latex și tocuri cui. Heh. Not bad.

În fine. Aveți link-ul mai sus, puneți mâna pe ele. Pe jocuri, adică.

2 Comentarii

  • Dor
    Publicat octombrie 25, 2017 2:21 pm 0Likes

    Mersi! Mersi! Să vină uichendu’

  • Bogdan
    Publicat octombrie 26, 2017 12:25 am 0Likes

    multam fain, de mult am pus ochii pa el si nu stiam cum sa ii zic lu nevasta-mea ca imi iau joc nou

Adaugă un comentariu