Sword In The Storm: Primul Indiciu De La Madureira

Joe Madureira este un artist specializat în două câmpuri: benzi desenate şi jocuri video. Tipul şi-a făcut un nume solid lucrând pentru Marvel Comics, dar a strălucit cu adevărat alături de THQ şi Vigil Games, căci Madureira şi viziunea lui artistică impresionantă au dat formă seriei Darksiders. Din nefericire, după falimentul celor două studiouri, franciza a rămas suspendată deasupra oricărui deznodământ, în curtea celor de la Nordic Games. Curios, dar tot de la Joe primeam veşti şi atunci.

Între timp, tăticul frăţiorilor War şi Death a început să ne gâdile simţurile pe Twitter, unde a anunţat dezvăluirea unui proiect secret marca Airship Syndicate, un studio proaspăt întemeiat de el şi Ryan Stefanelli, alt veteran Vigil.

Deocamdată, din Project X avem o singură imagine, înfăţişând o sabie masivă înfiptă într-o stâncă, alături de silueta unui războinic în armură. Imaginea este intitulată sugestiv Sword In The Storm.

airship_syndicate_teaseDezvăluirea oficială ar trebui să vină mâine, în exclusivitate pentru Polygon.com. Desigur, voi încerca să vă ţin la curent cu orice informaţie nou apărută. Până atunci, sunt curios ce credeţi despre Project X. Despre ce ar putea să fie vorba? Un nou Darksiders, un IP original sau un joc video inspirat din banda desenată Battle Chasers?

5 Comentarii

 • George Andrei
  Publicat februarie 26, 2015 8:47 am 0Likes

  THIS HAS BETTER BE ABOUT DARKSIDERS 3 !!!!!!

  Sabia aia aduce extrem de mult cu cea a lui War, i’m still hoping here!!!!

  • Aidan
   Publicat februarie 26, 2015 1:23 pm 0Likes

   Eu mizez in continuare pe Battle Chasers. De fapt, chiar sper la un BC 😀
   Actually, e aproape imposibil sa fie vorba despre un Darksiders…

  • Aidan
   Publicat februarie 26, 2015 5:19 pm 0Likes

   UPDATE: Apparently, Battle Chasers it is 🙂

  • George Andrei
   Publicat februarie 27, 2015 11:34 am 0Likes

   Ehh a fost bine cat a durat fantezia cu Darksiders III, Battle Chasers it is

  • Aidan
   Publicat februarie 27, 2015 12:27 pm 0Likes

   Bine spus fantezie, din moment ce Darksiders se afla in proprietatea Nordic Games 🙂 Dar ma intreb ce farmec ar avea un Darksiders III fara Madureira si Stefanelli? Poate ca este mai bine sa ramana un tease etern…

Adaugă un comentariu