Darksiders ar putea evita Apocalipsa!

După ce THQ şi-a dat ultima suflare, în Anno Domini 2012, franciza Darksiders a ajuns în curtea austriecilor de la Nordic Games. Din nefericire pentru fanii primelor două jocuri – în care War şi Death, doi dintre cei patru Călăreţi ai Apocalipsei, se luptau cu demoni, îngeri şi boşi titanici –, seria neterminată de Vigil Games părea îngropată şi pierdută pentru totdeauna.

Numai că Joe Madureira, creative director al seriei şi artist de benzi desenate, a postat pe pagina personală de Facebook un Q&A în care sugera faptul că noii deţinători ai IP-ului par hotărâţi să readucă la viaţă numele Darksiders.

darksiders_stire_image_01
Fury, Strife, Death şi War, într-o poză de familie.

„[Darksiders] nu este mort!!!” a scris Joe Mad. „Noul proprietar, Nordic, pare foarte hotărât să continue seria. Cât despre implicarea mea, nu pot spune nimic momentan. Să sperăm că vom avea veşti îmbucurătoare despre franciză în curând!!!!!!” a exclamat tot el în scris.

Noi ne dorim nespus de mult să vedem cum evoluează povestea Călăreţilor, preferabil alături de Fury – sau, de ce nu, împreună cu toate cele patru personaje apocaliptice.

10 Comentarii

 • Edward Luca
  Publicat mai 12, 2014 3:45 pm 0Likes

  De ce preferabil alaturi de Fury ?! Death rocks /m\

  • Aidan
   Publicat mai 12, 2014 4:00 pm 0Likes

   He does, dar ideea seriei (presupun) era sa ne prezinta aventurile fiecarui Calaret, iar Fury are un farmec aparte 🙂 Nici Strife nu m-ar deranja.

  • Edward Luca
   Publicat mai 12, 2014 4:08 pm 0Likes

   Strife sa fie! Problema e ca (sper sa nu ma considerati misogin ) nu imi inchipui o femeie in rolul unui calaret al Apocalipsei, adica you need some balls to do this job.

  • Aidan
   Publicat mai 12, 2014 4:20 pm 0Likes

   Sunt tipe suficiente in lumea asta care ne-ar pune la respect cat ai zice peste si au mai mult sange in instalatie decat vom avea noi doi vreodata. In plus, Fury este o fiinta supranaturala, ce nu se supune legilor fizice omenesti 😀

   Balls are not enough. Trust me on this one 😉

  • C4
   Publicat mai 12, 2014 4:14 pm 0Likes

   Nu stiu ce sa zic in legatura cu ambele idei deoarece daca tin bine minte la finalul Darksiders 1, War ii reuneste pe cei 4 calareti iar Darksiders 2 este un prequel la 1, actiunea petrecandu-se in timp ce War se omora cu ingerii si demonii aia pe pamant deci am o presimtire ca in viitor vom avea de aface cu fiecare calaret. Poate il vom controla pe unul si ii va putea chema in ajutor pe ceilalti, cine stie.

  • Aidan
   Publicat mai 12, 2014 4:22 pm 0Likes

   Adevarul este ca tot ce vorbim noi aici sunt simple speculatii. Momentan, nimic nu este sigur. Nordic poate decide orice cat timp au franciza, inclusiv schimbari de canon (sper sa nu fie cazul!)

  • Radu
   Publicat mai 12, 2014 6:17 pm 0Likes

   REBOOT! God, protect us!

  • Theo
   Publicat mai 12, 2014 6:41 pm 0Likes

   Sau pot zice ca tipu asta abera si ca nu au intentia de a readuce seria la viata in viitorul apropiat 😉 Si ne trezim cu un Darksiders 1&2 pack pentu android peste 10 ani si gata 🙁 =)))) sper ca nu, si mie imi place seria, dar orice e posibil

  • Aidan
   Publicat mai 12, 2014 7:57 pm 0Likes

   Radu, sa nu mai pronunti cuvantul ala blestemat pe langa Darksiders :))) Eh, oricum, cred ca e cam devreme pentru un rebut, pardon, reboot :-S

 • Hangoverlike
  Publicat mai 14, 2014 8:35 pm 0Likes

  Parca se zvonea la un moment dat (cand inca traia THQ) ca o sa fie si cu Strife si cu Fury al treilea titlu? Sau poate nu tin eu bine minte.

Adaugă un comentariu