Telltale Games şi Povestea din Minecraft

Jocurile adventure realizate de Telltale Games s-au bucurat întotdeauna de succes şi primiri calde cu fiecare lansare, indiferent că vorbim despre noua serie Game of Thrones, Tales From The Borderlands, The Walking Dead sau The Wolf Among Us. Naraţiunea puternică, umorul, subiectele adânci şi tehnica dinamică a ilustrării acţiunii sunt câteva dintre calităţile producţiilor Telltale — iar acum Minecraft vrea bucăţi (cubice) din ele.

minecraft_storymode_logo

 

Ta-da! Anunţat precum o cărămidă căzută din cer, Minecraft: Story Mode este un joc episodic stand-alone, realizat în colaborare cu Mojang. Concentrat pe povestea „neoficială” a lui Steve, tipul pătrăţos din lumea Minecraft, Story Mode introduce elementul narativ oarecum conservator — deşi se promite un sistem bazat pe alegerile jucătorului — direct în supa pixelată a unei francize libertine. Pe de altă parte, când văd numele producătorilor, mă cuprinde o senzaţie de confort moral şi ludic. Cinste lor!

Minecraft: Story Mode soseşte cândva prin 2015, pe platforme mobile, console şi PC.

6 Comentarii

 • Alin Răuțoiu
  Publicat decembrie 19, 2014 7:04 am 0Likes

  Cred că ajungem la suprasaturare de jocuri narative episodice realizate de Telltale după alte proprietăți media.

  • Aidan
   Publicat decembrie 19, 2014 7:06 am 0Likes

   Usor dar sigur…Sper din inima sa fie ceva reusit. Ori amuzant. E prea devreme, e ziua mea, am voie sa plang si nu stiu exact ce vreau de la Telltale si Minecraft!!! :))

 • ola small dickie
  Publicat decembrie 19, 2014 7:32 am 0Likes

  Hai ca deja….Astept Seinfeld a TelltaleAdventure, Cheers a TelltaleAdventure, La Bloc a TelltaleAdventure si Britains Got Talent a TelltaleAdventure

 • mahri726
  Publicat decembrie 19, 2014 7:37 am 0Likes

  Foarte tare. Asta demonstreaza ca cei de la Telltale pot face adventure-uri reusite dupa orice joc. Minecraft este un adevarat cult pentru multi jucatori. Nu ma asteptam ca sa-l aleaga chiar pe acesta. Pe langa un joc din seria Telltale, Minecraft a influentat si altele, precum Landmark. Azi va aparea cel mai mare patch pentru acesta, care adauga PvE (monstrii )

 • D3F3
  Publicat decembrie 19, 2014 12:42 pm 0Likes

  Bread Simulator a Telltale Games Series confirmed. Daca reusesc la Minecraft pot sa faca la orice joc, nu conteaza cat de pointless sau cat de putin conteaza. De ce sa avem jocuri interesante, cand putem avea jocuri bazate pe un cashcow. Sam & Max cand se mai intorc? Sau Telltale i-a uitat? Dar serios acum care e rostul sa faci poveste la Minecraft? E fix opusul jocului, jocul e un mare sandbox, e o cutie mare cu nisip in care sa se joaca copiii. Atat si nimic mai mult.

 • Pakistan
  Publicat decembrie 19, 2014 3:33 pm 0Likes

  sper sa nu afecteze timetable-ul pt. Tales of Borderlands… primul episod chiar mi-a placut

Adaugă un comentariu