The Division 2 Se Bucură Să Fie Doar Un Sequel

Chestie care mă umple și pe mine de fericire. Vedeți voi, The Division nu m-a agățat cu totul la lansare, însă a aterizat în sufletul meu după ce a înțeles exact ce vrea de la gameplay-ul blocat undeva între single și multiplayer. Pe deasupra, l-am jucat în paralel cu Ghost Recon Wildlands și foarte mult airsoft. Ajută când faci LARP, să știți.

Dar civilizația trece, virusul rămâne , iar Ubisoft confirmă relativ cuminte sequel-ul, cu ocazia E3 2018.

Plasat tot pe continentul american, The Division 2 ne arată cum se desfășoară acțiunea în Washington DC, cu actorii puși să mimeze un co-op și grafica pe care probabil nu o vom vedea în varianta finală. Treburi clasice marca Ubi. Poate mă înșel, naiba știe – că de intenții bune nu duc lipsă când mă gândesc la una dintre francizele mele preferate.

În orice caz, The Division 2 nu dă semne că ar vrea să schimbe mult rețeta, ci pornește exact acolo unde s-a oprit originalul, inclusiv la nivel de interfață. Tu tragi, inamicul face soak, aduni echipament tot mai bun și crești în nivel, cu ajutorul unor mecanisme cvasi-RPG. Perfect, măcar așa am garanția unui joc pe cât de timid, pe atât de solid. În prezent, universul The Division nu șchioapătă deloc.

Totuși, dragilor, ne este promis un 50 cal. în 15 martie 2019…

Adaugă un comentariu