Preturi Românești 6/VII/2015: Trine 2 – 1 cent sau Borderlands – 1 $

 
Încerc să subliniez reducerile de preţ care aduc jocurile AAA sub 5 euro, sau pe cele clasice, mici sau indie, sub 3. Site-urile scanate în acest moment sunt Amazon, Blink Bundle, Bundle Stars, GameFly, GamersGate, Get Games, GoG, GreenMan Gaming, Groupees, Humble Bundle, Indie Gala, Indie Royale, Origin, PlaystationStore și Steam.

Amazon-urile și magazinele PlayStation sunt un pic mai pretențioase, înainte de a vă aventura vă recomand să citiți și articolul dedicat, inclusiv comentariile.

Dacă descoperiți un site nou și decideți că prețul merită riscul, nu vă ajutați de VPN-uri sau Proxy-uri și folosiți întotdeauna, dacă există ca opțiune, servicii ca PayPal sau Amazon Payments. Aceste servicii nu dau mai departe datele cardurilor voastre.

Dacă aţi achiziţionat cu succes cu carduri româneşti din alte surse, spuneţi-mi, vă rog, în comentarii şi o să reconfigurez radarul.

Nuuvem, Muve, g2play/G2A şi Kinguin, sunt un pic mai speciale. Pentru moment nu vor face parte din listă. Am detaliat aici (la sfârșitul articolului) de ce. Extra informații despre piața gri aici. Acest lucru nu ar trebui, bineînțeles, să oprească pe nimeni din a sublinia în comentarii ofertele acestor site-uri, sau a oricăror altora.

Am colorat în verde ofertele de nerefuzat.

Humble Bundle
Trine 2: Complete StoryÎncepând cu 1 cent (până la cât vă lasă inima. Nu uitați că trebuie să plătiți cel puțin un dolar dacă vreți să primiți și cheile Steam dar și că Humble Bundle vă lasă să alegeți cine primește banii: producătorii, casele de caritate sau deținătorii site-ului. Sau poate preferați o combinație…)
Trine 2: Complete Story + altele 2 – Începând cu 1 $

Borderlands + 3 Add-on-uri – Începând cu 1 $ (până la cât vă lasă inima. Nu uitați că Humble Bundle vă lasă să alegeți cine primește banii: producătorii, casele de caritate sau deținătorii site-ului. Sau poate preferați o combinație…)
Borderlands + Borderlands 2 + alte 11 Add-on-uri (4 cu 7) – Începând cu 8 $

The Bridge – 0.7 €
Audiosurf – 1 €
Anomaly Warzone Earth, OlliOlli, Super Meat Boy sau To the Moon – 1.8 €
Botanicula sau Machinarium – 2 €
Sang-Froid: Tales of Werewolves – 3 €
 

1 Comentariu

  • Mihai
    Publicat iulie 10, 2015 6:01 am 0Likes

    Anomaly Warzone Earth a fost si gratis de foarte multe ori.
    Iar pentru radar recomand si G2a.com de unde am achizitionat mai multe jocuri si am si vandut.

Adaugă un comentariu