Totally Accurate Battlegrounds – Battle Royale-ul Care îți Lipsea Este Gratuit în Primele 100 de Ore de la Lansare

Modul de joc Battle Royale a ajuns să fie implementat în atâtea jocuri și a început să nască atâtea variațiuni, încât a ajuns să fie considerat un gen în sine. Dar într-o lume în care doar câțiva știu să o facă cum trebuie, iar clonele nu fac altceva decât să încerce să-ți ușureze portofelul, apare Totally Accurate Battlegrounds, parodia battle royale căreia i se rupe!

Băieții de la Landfall nu sunt la prima „glumă” de acest fel, dar s-ar putea să nu fi auzit despre clasicul Clustertruck. Sau despre Air Brawl, care este în continuare gratuit. Totally Accurate Battlegrounds „funcționează” la fel ca Fortnite sau PUBG, în sensul că ești aruncat pe o insulă, unde devii unul dintre cei 100 de jucători care se aleargă între ei cu gloanțe și tigăi, pentru a decide care dintre ei merită să râmână la final în picioare. Totally Accurate Battlegrounds se diferențiază însă de celelalte battle royale-uri prin faptul că mecanicile sale de joc nu fac nici cel mai mic efort ca să respecte legile fizicii. Dimpotrivă, face pișu pe ele pentru că nu se poate abține, iar rezultatul este atât de amuzant, încât am uitat de cele două iconițe din desktop sub care scrie PUBG și Fortnite. Personajele sunt un fel de cârpe cu cap, trunchi, mâini și picioare, ce pot fi personalizate în moduri diverse, iar eu m-am bucurat că îl pot trimite pe contorsonistul meu la bătaie în curu’ gol, numai cu sacoul pe el. Apoi, imaginați-vă că aceste creaturi ciudate pot fi vânturate de colo-colo, trăgând cu două arme în același timp!

Așadar, fii și tu un ciudat. În Totally Accurate Battlegrounds totul este o aiureală, partidele sunt distractive și imprevizibile, iar bug-urile nu sunt frustrante ca în PUBG, ci au un farmec aparte.

Jocul poate fi obținut gratuit până în cursul zilei de sâmbătă, când i se va aplica prețul de 4,99 dolari, așadar nu aveți prea multe scuze ca să nu îl încercați măcar.

Vânturați-vă!

2 Comentarii

  • dante-sama
    Publicat iunie 8, 2018 4:56 pm 0Likes

    Daca PUBG nu prea m-a atras, iar Fortnite inca nu am jucat. Sunt tentat sa fac o incercare cu acest joc 😀

  • Smoke
    Publicat noiembrie 15, 2018 1:04 pm 0Likes

    In squad e caterinca mare.

Adaugă un comentariu