EXCLUSIV: Wargaming.net Insight 2016 Press Conference Flash

100 de ani de tancuri si 5 ani de World of Tanks. Doua motive sufficient de importante pentru a da o fuga pana la faimosul Muzeu de tancuri din Bovington, Marea Britanie, unde nu numai ca am putut admira, atinge si afla povestea unora dintre cele mai faimoase tancuri din istorie, dar am avut parte si de o ampla sesiune de informare referitor la planurile pe 2016 ale celor de la Wargaming, fie ele proiecte speciale sau nu. Update-urile pentru World of Tanks si World of Warships, mai ales, vor continua sa curga, iar componenta eSports devine tot mai importanta.

IMG_0610[1]Despre noutatile notabile legate de Master of Orion si World of Warships v-am povestit deja, aici si aici. Pe larg, despre ce aduce update-ul 9.14 in World of Tanks, alte noutati importante marca Wargaming, dar si despre ceea ce s-a intamplat aici, in Bovington, in perioada pe 22 – 23 februarie, veti afla din numarul urmator al revistei NIVELUL2.

Pe scurt, avem interviuri cu nume importante din spatele jocului, dar mai ales cu echipa muzeului de tancuri, oameni pasionati care ne-au facut sa vedem cu alti ochi bestiile de metal expuse publicului. In plus, nu in fiecare zi stai de vorba cu Richard Cutland, omul la care Wargaming se duce pentru sfaturi in materie de tancuri. Fata in fata. Mai si bei o bere cu el.

Evident, vom avea si mai multe, foarte multe imagini de la fata locului, care vor fi curand disponibile pe pagina nostra de facebook. Nu doar cu mine calare pe tancuri, ci si cu tancuri, de toate formele si marimile. Unele dintre ele, in ipostaze chiar sexy. Iar acum, din nou tancuri…

4 Comments

  1. nanowatt martie 12, 2016
    • Nahkri martie 17, 2016
    • Adrian martie 19, 2016
    • Bogdan Radu martie 20, 2016

Leave a Reply