EXCLUSIV: Wargaming.net Insight 2016 Press Conference Flash

100 de ani de tancuri si 5 ani de World of Tanks. Doua motive sufficient de importante pentru a da o fuga pana la faimosul Muzeu de tancuri din Bovington, Marea Britanie, unde nu numai ca am putut admira, atinge si afla povestea unora dintre cele mai faimoase tancuri din istorie, dar am avut parte si de o ampla sesiune de informare referitor la planurile pe 2016 ale celor de la Wargaming, fie ele proiecte speciale sau nu. Update-urile pentru World of Tanks si World of Warships, mai ales, vor continua sa curga, iar componenta eSports devine tot mai importanta.

IMG_0610[1]Despre noutatile notabile legate de Master of Orion si World of Warships v-am povestit deja, aici si aici. Pe larg, despre ce aduce update-ul 9.14 in World of Tanks, alte noutati importante marca Wargaming, dar si despre ceea ce s-a intamplat aici, in Bovington, in perioada pe 22 – 23 februarie, veti afla din numarul urmator al revistei NIVELUL2.

Pe scurt, avem interviuri cu nume importante din spatele jocului, dar mai ales cu echipa muzeului de tancuri, oameni pasionati care ne-au facut sa vedem cu alti ochi bestiile de metal expuse publicului. In plus, nu in fiecare zi stai de vorba cu Richard Cutland, omul la care Wargaming se duce pentru sfaturi in materie de tancuri. Fata in fata. Mai si bei o bere cu el.

Evident, vom avea si mai multe, foarte multe imagini de la fata locului, care vor fi curand disponibile pe pagina nostra de facebook. Nu doar cu mine calare pe tancuri, ci si cu tancuri, de toate formele si marimile. Unele dintre ele, in ipostaze chiar sexy. Iar acum, din nou tancuri…

4 Comentarii

 • nanowatt
  Publicat martie 12, 2016 9:16 am 0Likes

  Din pacate, jocul asta nu mai merita.Am jucat aproximativ „Member since 27 Jun 2012” pana la inceputul lui 2015 cand am realizat ca jocul asta nu merita timpul meu.Nu stiu cum sa balanseze tancurile, ce sa adauge si ce nu, cum sa faca jocul mai realist.Observ ca abia acum si-au dat si ei seama ca trebuie sa asculte de comunitate, insa pentru mine cel putin este prea tarziu.Am 3 contrui la jocul ala fiecare cu cate 10000 de batalii cel putin.Era amuzant candva, acum pana in tier 5 pierzi bani si iti dai pumni in cap tu ai tier 2 si te baga cu 4 sau 5 si mori instantaneu.O gluma de joc dupa parerea mea.

  • Nahkri
   Publicat martie 17, 2016 3:39 pm 0Likes

   Incearca WarThunder,componenta cu tancuri,in modul de joc Realistic Battles.Mi se pare superior din multe puncte de vedere Wot-ului.

  • Adrian
   Publicat martie 19, 2016 1:27 pm 0Likes

   Intradevar, matchmaking-ul este o deplorabil in unele aspecte.Acum cativa ani era efectiv o gluma, intalneai cu tier 4 chiar si tier 10.Acum e mai bine pentru ca e diferenta doar de 2 tier-uri,insa asta nu schimba faptul ca poti lua one shot de la un derp gun pentru ca RNJesus.Asta este totusi o componenta a jocului si nu putem nega faptul ca si, la randul nostru, am fost de partea cealalta.
   Insa faptul ca dupa un meci in care ai jucat foarte bine dpdv strategic pentru echipa ta, ai supravietuit, ai dat mai mult dmg decat healthpoint-urile tancului tau si ai si castigat, efectiv pierzi credite.Doar tier-ele mici mai castiga credite, iar tancurile premium sunt promovate exagerat prin metoda asta de „infometare”.Efectiv ai nevoie de un tanc premium sa de un cont premium ca sa poti obtine un numar decent de credite.E inacceptabil sa iesi pe – dupa ce ai fost mai bun decat toti ceilalti 29 de jucatori.

  • Bogdan Radu
   Publicat martie 20, 2016 4:58 pm 0Likes

   Subscriu la ce a zis Adrian! Tot ce e peste Tier 7 normal, fara premium account pierde bani aproape AUTOMAT, indiferent daca e sa castigi si sa fii chiar in top 5… Fara tancuri Premium, nu faci credite, it’s that simple… Am o gramada de tancuri researched dar pe care nu le pot cumpara din lipsa de credite. Deci, WG, cum mai e cu ce spuneati voi intr-un interviu prin LEVEL ca jocul recompenseaza in mod egal atat pe cei care au putin timp, dar baga bani, cat si pe cei care au timp mai mult dar nu baga bani in joc?

Adaugă un comentariu