Trailer: Red Dead Redemption 2

Iată că după anunțul făcut de Rockstar acum câteva zile, a sosit momentul pe care îl așteptam cu toții, cel mai nou trailer la Red Dead Redemption 2.

Din cât am apucat să-mi dau seama, bănuielile se confirmă și va fi un prequel.

Urmăriți video-ul mai jos.

4 Comentarii

 • bogdan
  Publicat septembrie 28, 2017 7:45 pm 0Likes

  va iesi si pe pc?

  • Adrian Dobrescu
   Publicat septembrie 29, 2017 9:15 am 0Likes

   Încă nu s-a anunțat nimic despre o variantă PC, dar e posibil să se lanseze la câteva luni după ce iese pe console, în buna tradiție Rockstar. Știu că primul nu a ieșit deloc, dar având în vedere că va avea o componentă de multiplayer similară cu ce are GTA 5 și având că GTA 5 încă este în top 10 vânzări Steam, săptămână după săptămână, în opinia mea sigur va fi lansat și pe PC, nu văd de ce ar da cu piciorul la bani buni.

 • mahri726
  Publicat septembrie 29, 2017 4:19 pm 0Likes

  Din cate am inteles, motivul real pentru care RDR nu a iesit pe PC a fost motorul grafic. Codul era „un dezastru”, optimizarea fiind dificila chiar si pentru console. Costurile pentru portare erau mult prea ridicate. Nu cred ca RDR va putea fi jucat vreodata pe PC fara ajutorul vreunui emulator.
  In cazul RDR 2, cred ca va exista o portare pe PC, motorul grafic este mult mai nou.

 • Sol
  Publicat octombrie 1, 2017 7:01 pm 0Likes

  Pentru cine nu stie, RDR se poate juca pe PC, prin intermediul serviciului Playstation Now. Mi se pare ca au trial gratuit de 7 zile, timp suficient pentru a termina story mode-ul.

  Legal de acest trailer, pe mine m-a dezamagit total, din cauza personajului principal, care pare a fi un nenorocit de cea mai joasa speta, la fel ca majoritatea protagonistilor din seria GTA. La RDR mi-a placut foarte mult John Marston, un personal complex, cu care chiar puteai sa empatizezi.

Adaugă un comentariu