Trailer-ul hărții Villa pentru Rainbow Six Siege Operation Para Bellum ascunde un Easter Egg

Nu mai este niciun secret că Rainbow Six Siege o duce foarte bine, iar cei care îl joacă în mod constant probabil că nu ratează niciun trailer de promovare al conținutui ce urmează să-i fie adăugat. Nu ca mine.

Și cum se apropie Sezonului Doi din Anul Trei, cei de la Ubisoft s-au gândit să ne facă o prezentare sumară a hărții Villa, gândită special pentru a oferi confruntări competitive. Atracția hărții o reprezintă un imens conac cu holuri și încăperi mari, o ademenitoare pivniță de vinuri, tuneluri înguste și trape secrete. Un tablou frumos și în același timp mortal, căci podelele pot oricând dispărea de sub tine, dezvăluindu-ți poziția.

Vila cu pricina aparține familiei Vinciguerra, cu o lungă tradiție în activități de contrabandă, iar membrii acesteia o folosesc pe post de casă de vacanță. La urma urmei, tot oameni sunt și ei, doar că în loc să își încarce bateriile într-o casă cu două camere și o șură, așa ca mine, ei se lăfăie în lux, printre obiecte de artă rare și sticle cu vin bun. În Operation Para Bellum îi surprindem însă într-un moment mai puțin favorabil. Oamenii tocmai au ars un morman de documente, au strâns ce era de valoare și au dat bir cu fugiții chiar înainte să înceapă raidul. Le-a șoptit ceva o păsărică. Totuși, niscaiva informații utile tot au lăsat ei în urmă, așa că operatorii Gărzii Financiare nu se vor duce acolo degeaba.

La prima vedere, s-ar putea ca mulți dintre voi să nu fi băgat de seamă, însă la a doua (sau deloc, dacă nu căscați bine ochii) … uite – Logo-ul Assassin’s Creed, chiar în fântâna aia!

Ceea ce nu v-am zis este că vila se află în zona rurală a Italiei, țara în care se petrece acțiunea din Assassin’s Creed 2 și Assassin’s Creed: Brotherhood. Eroul din Assassin’s Creed 2, Ezio Auditore, își face de lucru în zona unui orășel numit Monteriggioni, unde se află Villa Auditore. Vilă de care el nu este străin, iar de aici putem doar să presupunem. Nu ar fi fain să existe o legătură între seriile Assassin’s Creed și Rainbow Six [Siege]? Știm deja că jocurile Watch Dogs și Assassin’s Creed împart același univers, așadar, de ce nu?

Operation Para Bellum se va lansa pe 5 sau 6 iunie, iar pe lângă harta Villa vom avea parte și de doi noi operatori, despre care nu știm încă prea multe. Cică unul dintre ei poate proiecta holograme, iar celalalt are o turelă ce poate fi controlată de la distanță. Cât despre operatorii deja existenți, se aude că unii vor fi mai rapizi, iar alții mai greoi, ca să nu mai fie nicio supărare. Amănuntele le vom afla în perioada 19-20 mai, cu ocazia finalelor Pro League. Până atunci…

Vă las pe voi să descoperiți secretul din imaginea de mai jos.

Bambi?

Adaugă un comentariu