Trăirismul Din Cea Mai Nouă Speculaţie Legată de Half-Life 3

Fiecare speculaţie/anunţ/ştire ce are ca subiect Half-Life 3 este o experienţă trăiristă – o eternă căutare a autenticului, ce trebuie trăită nemijlocit. Conspiraţiile sunt întunecate, Gaben ne trimite fiori pe şirea spinării, iar fluturii din stomac erup vulcanic pe esofag. Cei de la ActionTrip au o teorie nouă, preluată de pe Inquisitr, care pare ceva mai veridică decât poveştile răspândite pe Creepypasta.com.

Se zice că Steam a primit un update misterios, însoţit de un logo HL3: App 323900. Imediat după ce informaţia a ajuns pe internet, Valve a retras aplicaţia. Gabe Newell a comentat sec întâmplarea: „Nu suntem pregătiţi să facem anunţuri despre HL3.”

Valve urmează să onoreze omenirea cu prezenţa la Game Developers Conference, în 3 martie 2015. Puteau la fel de bine să organizeze o conferinţă privată în Zona Crepusculară, locul unde Gaben experimentează realitatea virtuală în a cincea dimensiune şi joacă Portal 3 moddat în Half-Life 3 pe un display materializat din proiecţia umbrei conştientului pe o suprafaţă geometrică non-euclidiană.

3 Comentarii

 • KiMO
  Publicat martie 2, 2015 9:10 pm 0Likes

  „Half-Life 3 confirmed”

  • Aidan
   Publicat martie 3, 2015 6:47 am 0Likes

   Confirmation of Half-Life 3 confirmation confirmed.

 • Radu
  Publicat martie 4, 2015 4:07 pm 0Likes

  Jocu asta apare cand terminam noi de construit autostrazile anuntate de guvern.

Adaugă un comentariu