Triad Wars, un Open World Action Strategy Exclusiv PC

Vă mai aduceţi aminte de Sleeping Dogs? Pentru noi, producţia celor de la United Front Games a fost aproape tot ce ne doream de la un titlu action open-world: explozii, arme, bătăi rupte din raiul budist, o poveste interesantă cu influenţe marca Romeo Must Die, un oraş plin de viaţă şi multe vehicule – totul într-un pachet grafic frumos, bine optimizat. Altfel spus, cam tot ce nu a fost celălalt joc cu potăi în nume, după ce ne-a promis marea cu sarea. În orice caz, Sleeping Dogs urmează să primească un succesor destinat exclusiv platformei PC: Triad Wars.

triad_wars_screenshot_01
Strategia Primară: BOOOM!

Jocul se va distanţa de personajul Wei Shen pentru a adopta o formulă „Open World Action Strategy”, mai apropiată de mecanicile unui MMO clasic, deşi acţiunea se va desfăşura tot în Hong Kong. Jucătorii vor forma clanuri criminale, scopul fiind reprezentat de stăpânirea teritoriilor din oraş (strategic, presupunem) prin diferite activităţi ilegale, lăsate la alegerea fiecărui player. Astfel, Triad Wars ar trebui să evolueze în mod natural, pe măsură ce lumea jocului este direct afectată de factorul uman. Vestea bună este că sistemul de combat din Sleeping Dogs va fi păstrat, cel puţin în linii mari.

Triad Wars este aşteptat la începutul lui 2015, dar cei nerăbdători pot trezi câinii din somn în closed beta.

2 Comentarii

 • D3F3
  Publicat septembrie 23, 2014 6:57 pm 0Likes

  Joc Exclusiv pe PC? Pe buneeeeE? Da parca noi eram toti pirati si hoti, si numa jocurile extrem de bune si very very polished ca Watchdogs. Ok totusi lasand gluma la o parte, videoclipul postat nu prea zice mai nimic. Ca o sa fie de comunitate ok ca doar e online, si la un MOBA tine de comunitate. Ah ca o sa influenteze gameplay-ul direct ok dar un ce si cum ar fi fost dragut. Ceva mai multe specificatii as fi vrut sa vad, in rest jocul arata destul de bine ca si grafica. Insa cam atat e de vazut in clip, astept sa vad mai mult gameplay.
  Si o alta chestie asta tine de KiMO da nu stiu unde sa dau de el. Am castigat castile alea HyperX am trimis e-mailul dar nu stiu daca la primit.
  In rest numai de bine, si sper sa ai noroc cu presul ala mousepad.

  • Aidan
   Publicat septembrie 23, 2014 9:19 pm 0Likes

   Din nefericire, eu nu te pot ajuta direct in privinta castilor – in sensul ca nu le pot expedia personal. Incearca totusi sa il contactezi pe Kimo folosind emailul indicat pe site. Anyway, i-am transmis mesajul tau si lucrurile se vor rezolva.

Adaugă un comentariu