…dar Ubisoft regretă, cu un DLC gratuit.

Şi acum, după ce Assassin’s Creed Unity a primit o bătăiţă figurativă la cul, Ubisoft îşi cere scuze într-o manieră menită să împiedice o revoluţie: DLC-ul Dead Kings va fi gratuit pentru oricine deţine jocul original. Mai mult, compania recunoaşte prin intermediul lui Yannis Mallat faptul că Unity era – şi continuă să fie până la patch-ul programat cândva în decursul acestei săptămâni – stricat la momentul publicării.

„Din nefericire, la momentul lansării, calitatea jocului a fost diminuată de erori şi probleme tehnice neaşteptate. Doresc să îmi cer scuze cu sinceritate în numele Ubisoft şi al întregii echipe Assassin’s Creed. Aceste probleme v-au redus din plăcerea jocului, iar mulţi dintre voi aţi fost reţinuţi din a experimenta jocul la întregul potenţial.” , a declarat Mallat într-o postare pe blog.

Temerarii care au cumpărat ediţia Gold sau Season Pass-ul în valoare de 30€ vor beneficia de o atenţie suplimentară din partea celor de la Ubi, sub forma unui joc complet. Ei vor putea alege între Far Cry 4, The Crew, Watch Dogs, Assassin’s Creed Black Flag, Rayman Legends şi Just Dance 2015, pe lângă copia garantată de Assassin’s Creed Chronicles: China, un platformer 2.5D planificat pentru începutul lui 2015.

2 Comentarii

 • George Andrei
  Publicat noiembrie 26, 2014 9:20 pm 0Likes

  Imi era teama de asa ceva, pentru mine Black Flag a fost peak-ul seriei atat la gameplay, story cat si la inovatii. Povestea si voice acting-ul reusite incat sa ma atasez de personaje.

  Si pana la urma cine de la ubisoft a avut ideea cretina cu China DLC sa fie side scrolling, si i sa parut si buna ca donatiile la biserica intr-o zi de duminica.

  O sa ma apuc curand de el si sper sa fie jucabil, macar asa sa il termin doar de dragu de a juca un AC, fiind un iubitor al seriei!

 • mahri726
  Publicat noiembrie 26, 2014 9:52 pm 0Likes

  Cei de la Ubisoft vor lansa anul viitor Assassin’s Creed – Identity http://youtu.be/2mzCGX2q3Z4 . Free2Play… pentru terminale mobile….facut in Unity…

Adaugă un comentariu