Umbrella Corps a fost lansat

Shooter-ul competitiv al celor de la Capcom, ce a ajuns un spin-off al seriei Resident Evil, a fost astăzi lansat fără o petrecere prea mare, pentru PC şi PS4, la preţul de 30 de dolari.

Nu vă miraţi dacă aţi fost luaţi pe nepregătite! Producătorii nu s-au ocupat de promovarea acestuia precum a altor titluri, probabil datorită statutului său de spin-off. Jocul este un online-shooter, de tip cover-based, creat pentru echipe de 3v3. Toată acţiunea are loc în locaţii memorabile din universul din care se inspiră, precum străzile din Racoon City sau satul din Resident Evil 4. Hărţi şi moduri de joc adiţionale sunt plănuite pe viitor, acestea vor fi disponibile în mod gratuit, iar prin acest blogpost ni se oferă câteva detalii şi nume precum Spencer Mansion sau o locaţie din China prezentă în Resident Evil 6 (drept noi hărţi), respectiv un survival mod pentru patru jucători, în compania unor resurse foarte limitate.

DLC de tip Premium este deja disponibil pentru Steam şi PSN, iar un Upgrade Pack vă oferă noi arme şi opţiuni cosmetice pentru doar 15 dolari. Ca o alternativă, toate acestea sunt incluse în ediţia Deluxe a jocului, pentru preţul de 40 de dolari. Spor la joacă şi mare atenţie să nu ajungeţi un Jill Sandwich!

 

2 Comentarii

  • Lixicus
    Publicat iulie 1, 2016 2:49 pm 0Likes

    După multe review-uri, stream-uri și ore de gameplay am ajuns la concluzia că jocul ăsta cu siguranță trebuie îngropat undeva în ograda rușinii din grădina Capcom. Do no buy this crap, heck do not pirate this … waste of time.

  • gigi kent
    Publicat iulie 1, 2016 4:15 pm 0Likes

    o porcarie japoneza, ca de obicei…

Adaugă un comentariu