Un nou DLC pentru XCOM 2

2k Games alături de cei de la Firaxis anunţă lansarea celui mai nou DLC pentru XCOM 2, pe numele său, Alien Hunters. Pentru a-l putea juca trebuie să vă aflaţi în posesia jocului de bază. Cu această ocazie, producătorii ne-au oferit următoarele detalii:

„Transformă-ţi soldaţii XCOM într-o unitate de elită dotată cu noi arme şi armuri pentru vânătoarea de extratereştri. Fiţi puşi faţă în faţă cu noile creaturi, Rulers, ce vă vor urmări echipa de-a lungul întregii campanii. Vor fi incluse noi upgrade-uri cosmetice, noua ambarcaţiune de aprovizionare Avenger dar şi o misiune epică în cadrul căreia ofiţerul central Bradford comandă o echipă cu ajutorul  îndrumării unui vechi prieten.”

Aveţi în cele ce urmează un trailer al acestui DLC iar pentru mai multe detalii nu ezitaţi să vizionaţi al doilea video în care, alături de directorul de creaţie, Jake Solomon şi proiectantul tehnician Joe Weinhoffer, veţi fi martori la o sesiune de gameplay de aproximativ o oră!

 

 

2 Comentarii

 • LyNyX
  Publicat mai 13, 2016 1:11 pm 0Likes

  Nu ar fi trebuit sa apara revista a 4-a in aprilie?

 • Sorin
  Publicat februarie 7, 2017 4:01 pm 0Likes

  Este asa de gru si intens Xcom 2….
  Am ajuns in faza in care am incepu o misiune cu 4 cadeti in echipa, deoarece restul erau raniti si nu pot sa o termin deoarece sunt prea slabi si extraterestri prea puternici. ;( 🙁
  Jocul este superb!

Adaugă un comentariu