Nu-i minţi pe cei de la Blizzard Customer Support

Blizzard sunt cunoscuţi pentru umilinţele lor publice a jucătorilor mincinoşi sau toxici. Nu este nici prima, şi să sperăm, că nici ultima oară când această pedeapsă va fi aplicată. Heroes of the Storm, are, ca orice comunitate MOBA ce se respectă, un număr exagerat de jucători toxici. Când aceştia încearcă să îşi asume statutul de victimă, producătorii vor fi mereu cu un pas înaintea lor. Precum exemplul de mai jos.

„WOW sunt atât de dezamăgit! Când cineva din echipă are vreo problemă sau devine toxic, mereu voi folosi opţiunea de report, după care ofer şi un mesaj în chat (reported) pentru ca respectivii să înţeleagă despre faptul că acest tip de comportament nu este bine venit. Dar, bănuiesc, că am primit şi eu, la rândul meu, report pentru că…am dat report. Nu am făcut nimic rău, însă am fost pedepsit! Mulţumesc Blizzard! Voi măcar CITIŢI notificările, sau termenii şi condiţiile de utilizare sunt doar pentru spectacol?” ne transmite un utilizator fix aici.

Nu-i minţi pe cei de la Blizzard Customer Support

Pare o problemă normală, ce poate afecta pe oricine, datorită unor abuzuri asupra sistemului de report din joc. Nimic ieşit din comun. Însă dacă minţi, Blizzard va răspunde cu…

„Pentru confirmare, nu ai fost pedepsit datorită motivului invocat de tine. Ai fost pedepsit pentru următoarea discuţie:

  • 2016-06-07 19:25:03 – LILI WHAT THE [double expletives] ARE YOU DOING [expletive noun]
  • 2016-06-11 10:46:50 kill tracer noobs [religious figure] [obscene word]
  • 2016-06-14 00:35:25 AWSOME the [offensive words] THAT CANT REPLY TO MY INSULTS TOOK MY PICK
  • 2016-06-14 lol I will [politer word would’ve been ‘mess with’] with him the whole game now

Dacă cineva se află în situaţia în care cred că sunt nevinovaţi, puteţi trimite un mesaj de recurs prin website-ul nostru de suport, iar un Game Master va putea verifica incidentul. Vă mulţumim!”

Deci, ţineţi minte! Nu faceţi pe victima decât dacă chiar sunteţi una. Altfel, ajungeţi pe forumuri unde toţi vă vor lua peste picior! Bravo Blizzard!

Adaugă un comentariu