Road Not Taken sau ce cauţi prin pădure, în afar’ de fragi şi mure

Din 6 august, scena indie se îmbogăţeşte cu un nou rougue-like. Mai exact, unul doldora de puzzle-uri şi foarte colorat intitulat Road Not Taken, realizat pentru PC şi PlayStation 4 de către americanii de la Spry Fox.

Road Not Taken se vrea a fi un joc despre surprizele pe care ţi le rezervă viaţa… la munte. Jucătorul va intra în pielea unui pădurar ce se aventurează într-o pădure vastă şi neprimitoare, la capătul unei teribile furtuni de zăpadă, pentru a salva un grup de copii rătăciţi. Cine i-a rătăcit, aflaţi după ce apare jocul. Partea interesantă este că fiecare nouă misiune îi va rezerva jucătorului o poveste complet diferită faţă de cea parcursă anterior, graţie nivelurilor generate procedural, zecilor de puzzle-uri create de producători cu mânuţele lor şi celor 200 de secrete, numai bune de-o colecţie.

Pentru a sărbătorii evenimentul, oamenii de la Spry Fox au pus chiar şi de un trailer retro pentru Road Not Taken, ce scoate în evidenţă câteva elemente de joc specifice, într-o manieră inedită, foarte nouăzecistă. Cute.

Adaugă un comentariu