Un nou trailer pentru Homefront The Revolution

Un nou trailer pentru Homefront The Revolution sub numele de „Ignite” ne oferă detalii legate de gameplay, de lumea jocului dar şi de cum va progresa caracterul fiecăruia dintre noi în această lume plină de teroare.

Spiritul revoluţionar al Zonelor Galbene din Philadelphia ne este prezentat sub numele de „Hearts and Minds”, spirit ce va creşte în intensitate pe măsură ce noi ne punem pe treabă şi distrugem, spre exemplu, infrastructura deţinută de tipii răi ai KPA (Korean’s People Army). Lumea înconjurătoare este dinamică, acţiunile noastre putând transforma o zonă cu populaţie intimidată, într-un adevărat câmp revoluţionar.

Lumea jocului este unicată (cât de des vezi americanii învinşi pe propiul lor pământ), diversă dar şi plină de emoţii ce nu rămân blocate la stadiul de patriotism american. Recomand cu căldură viitorul titlu cât si pe cel deja existent, Homefront. Pentru doar 19.99 EURO veţi avea o experienţă ce vă va lăsa dorind mult mai mult, cel puţin până intraţi în posesia lui Revolution!

 

1 Comentariu

  • Narcis Nedelcu
    Publicat aprilie 1, 2016 8:02 am 0Likes

    Primul Homefron din 2013 mi-a placut foarte mult, o poveste frumoasa si un gameplay care nu mi-a pus prea multe probleme. Astept cu nerabdare sa joc si Revolution.

Adaugă un comentariu