Un nou video pentru Star Citizen

Un nou video pentru Star Citizen ne este oferit de cei de la Cloud Imperium. Acesta ne prezintă cele trei etape de tranziţie EVA (Extra-Vehicular Activity) din cadrul jocului. Observăm un potenţial masiv, lucru care pe mine cel puţin nu mă miră, având în vedere că așteptările sunt pe măsură. Datorită unei bune comunicări între cei de la Cloud Imperium şi comunitate, aceste aşteptări par a fi și foarte realiste, dovadă fiind numărul mare de update-uri pe care producătorii le fac în cadrul proiectului, la cererea jucătorilor.

Ieri v-am adus la cunoştinţă informaţii despre Stellaris. Ei bine, când vine vorba de Star Citizen, nici nu se pune problema unei concurenţe pe această felie. Până la urmă, nu degeaba doboară record după record atunci când vine vorba de finanţare din partea fanilor (peste 2 milioane de dolari doar din Kickstarter, suma totală depăşind 100 milioane de dolari. Unul dintre fani a donat 30.000 de dolari!). Fanii au văzut potenţialul proiectului şi sunt convinși că producătorii le pot aduce la viaţă toate dorinţele.

Titlul nu este gata de lansare, însă prefer să folosească tot timpul de care au nevoie pentru a finisa proiectul. Mai bine aştept încă un an decât să primesc un titlu ce va avea nevoie de un patch pe săptămână pentru a rula decent abia după al patrulea.

4 Comentarii

 • mahri726
  Publicat aprilie 10, 2016 5:51 pm 0Likes

  De fapt, Star Citizen a fost finanțat de fani cu peste 111 milioane de dolari. 2 milioane au fost doar din Kickstarter.

  Ultima nava, care va putea fi condusa luna viitoare:
  https://youtu.be/AxDIGQb2kOY

  Are un echipaj maxim de doar 7 jucatori/NPC-uri, si arata ca un întreg nivel plutitor. Cea mai mare nava din joc care poate fi capturata va fi Bengal Cartier, cu un echipaj maxim de 755 de persoane.

  • Taar
   Publicat aprilie 10, 2016 6:16 pm 0Likes

   Daaaaa, stiu videoul…superb! Abia astept sa pun mana pe joculetul asta. Cat despre finantare. Din cate stiu, kickstarted a fost de unde a pornit totul si singura platforma 100% cunoscuta de catre public. Este adevarat, suma totala prin donatii directe sau indirecte, anonime sau nu, a depasit 100 milioane, insa am preferat sa pun exemplul Kickstarter datorita notorietatii.

   Insa nu strica o mica paranteza, de ce nu. Mersi pentru sugestie!

 • Daniel
  Publicat aprilie 11, 2016 11:19 am 0Likes

  Este o munca titanica ceea ce vor sa faca cei de la Cloud Imperium si s-au auzit voci ca in ciuda finantarilor uriase primite, developerii cam trag chiulul si din cauza asta procesul de dezvoltare este extrem de greoi. S-au auzit chiar voci spunand ca totul este un scam si ca Star Citizen nu va vedea niciodata lumina zilei intr-o forma completa.

  Eu cred insa ca oamenii vor livra. Scope-ul jocului este imens iar pretentiile lor sunt extrem de exigente. Jocul este dezvoltat in Cryengine si s-a vazut ca arata incredibil, mecanicile sunt flawless, si lucrurile pe care le poti face in acest joculet, pot fi limitate doar de imaginatia developerilor.

  O gramada de oameni asteapta cu sufletul la gura ca Cloud Imperium sa livreze versiunea finala Star Citizen, dar cred ca vom mai avea ceva de asteptat pana se va intampla acest luicru.

 • Cristian Serban
  Publicat aprilie 12, 2016 8:44 pm 0Likes

  Stiu ca vo primi rosii in cap insa dupa parerea mea, SC este un mare scam. O colectie de tech demo-uri care nu se vor solidifica intr-un joc propriu-zis niciodata. Mai sunt exemple de astfel de jocuri unde producatorii au cerut bani si dupa un timp s-au lasat de treaba si au abandonat proiectul, dati pe google „Trials of Ascension”.

  Dpdv al bussiness-ului, SC este perfect, producatorii sunt platiti practic pentru nimic altceva decat niste tech demo-uri destul de usor de facut si continua sa fie platiti, asa ca de ce ar lansa ceva daca pot lua bani fara sa faca mare lucru? Stai si te intrebi unde se duc milioanele de dolari.

  Pana la urma, cand lumea nu le va mai da bani vor spune ca, ce sa vezi, nu au reusit sa creeze capodopera pe care o voiau, asa ca s-au lasat de meserie. Bineinteles ca nu vor fi repercursiuni legale fiindca asa e cu Kickstarter si donatii, nu au valoare de contract.

Adaugă un comentariu