Un Trailer In-Engine Imperial Pentru Total War: Warhammer

Ultima oară când am simţit un entuziasm similar pentru vreun titlu din franciza Total War, Shogun II făcea ochişori şi scotea katana din teacă. Însă amestecul rezultat din universul Warhammer şi strategia celor de la Creative Assembly are un efect de-a dreptul electrizant. Nici nu-i de mirare, dacă urmăriţi trailerul in-engine dedicat forţelor Imperiului, conduse de supremul suzeran Karl Franz.

Lupte fantasy epice, magie, greenskins însetaţi de sânge, creaturi monstruoase, artilerie distrugătoare şi acţiune strategică – cam asta promite Total War: Warhammer cu acest trailer. Nu ştiu exact cât de dichisit a fost motorul grafic pentru demonstraţia de mai sus, dar ochii mei se declară încântaţi, iar mâna dreaptă îşi cere tributul de click-uri pe câmpul de luptă.

2 Comentarii

 • Irimescu Stefan
  Publicat iulie 20, 2015 9:54 am 0Likes

  Frumos…dar parca in martie spuneau ca cerintele de sistem pentru setarile „Ultra” la Total War Attila sunt pentru placi video ‘din viitor’ (dupa ce lumea si-a dat seama ca un GTX 980 nu ducea jocul prea bine la maxim) deci nu stiu ce monstru vor cere pentru Warhammer.

  Totusi parca imi pare rau ca au abandonat contextele istorice pentru un univers fictional.

  • Aidan
   Publicat iulie 20, 2015 10:50 am 0Likes

   Au luat o pauza, nu inseamna ca au ramas fara subiecte istorice. Eu cred ca o schimbare este intotdeauna binevenita 🙂

Adaugă un comentariu