NBA 2K16 Motivează Mai Bine Decât Poptămaș

NBA 2K16 are în sânge gena spectacolului şi transpiră prin toţi porii stilul ăla de marketing american care baschetului de nivel înalt îi vine ca o mănuşă – yankeii adoră sportivii cu voinţă de fier, talent şi mai presus de orice sunt leşinaţi după ideea de carieră bătăioasă (poate aşa se explică şi pasiunea lor pentru Halep).

Nu-i de mirare că NBA 2K16 vine la pachet cu o serie de clipuri video motivaţionale care îl pun la respect pe Tony Poptămaș şi te fac să ieşi la bătut mingea cu băieţii imediat ce ai dat click pe butonul Play.

Fiindcă sunt băiat bun, le-am adunat pe toate mai jos, pentru deliciul vostru şi spre întărirea voinţei mele în lupta cu ţesutul adipos. Mai multe detalii despre noul simulator de baschet aici.

3 Comentarii

  • Pakistan
    Publicat septembrie 4, 2015 2:49 pm 0Likes

    Pana acum 30 de minute, cand am citit articolul asta, ma consideram poate cel mai fericit om din lume. Acum, dupa ce m-a manat curiozitatea sa aflu cine este acest individ Tony Poptămaș, pot sa spun hotarat ca viitorul arata foarte sumbru. Sfarsitul lumii pandeste dupa colt, iar filmul Idiocracy, pe care pana acum il consideram doar un film artistic, e de fapt un documentar autentic. The end is nigh! We are doomed, DOOMED!!! CAN’T YOU SEE????

  • Pakistan
    Publicat septembrie 6, 2015 6:36 pm 0Likes

    brrrrrrrr…. mi s-a facut pielea de gaina…. une dreac l-ai gasit…

Adaugă un comentariu