Unreal Engine Short Film Challenge – un român, câștigător

Eggs Cannot Fly. Daryl, un ou de vârstă mijlocie, vrea neapărat să zboare. “Ridicol, i-au zis vecinii, ouăle n-au cum să zboare!“ Dorința lui Daryl se transformă într-o veritabilă criză existențială și nu se lasă până când nu le demonstrează contrariul. Orice ar însemna asta.

Happy Anniversary. Proaspăt căsătoriți, Jess și Jake vor să sărbătorească evenimentul cu o călătorie cu balonul. Distracția dispare când descoperă un pasager clandestin la bord. Ca să nu mai pomenim de pilotul inconștient.

IOPU. Iopu este un scurtmetraj VR despre alienare, acceptare și descoperirea propriului trib. Se folosește de dramă, port și dans pentru a explora identitatea și conexiunea dintre individ și comunitate.

Love Letters to our Trees. Copacii din orașul Melbourne au primit propriile lor adrese de e-mail, iar acum locuitorii pot comunica cu aceștia. Oare cum arată lumea din perspectiva copacilor?

Never Alone. Un balon se împrietenește cu o creatură singuratică, pierdută. Împreună călătoresc prin tărâmuri magice. Creatura află că viața este prețioasă, iar în micile bucurii se găsesc atât frumusețe, cât și și speranță.

Of Ancient Design. Este iulie 1810. Vasul Perseverance străbate Oceanul de Sud. Căpitanul Frederick Hasselborough caută locuri mai bune pentru pescuit, dar intră în teritoriu necunoscut.

Penance. Un bărbat izolat luptă pentru surpaviețuire într-un vechi deșert australian. De fiecare dată când se confruntă cu moartea iminentă, se trezește în propria peșteră. O entitate misterioasă îl urmărește din umbră, iar întâlnirea cu ea îi schimbă viața pentru totdeauna.

Adaugă un comentariu