Unreal Engine Short Film Challenge – un român, câștigător

Red Tail. O fată de 12 ani hoinărește prin sălbăticie în căutarea unui papagal Cacadu cu coadă roșie. În timp ce îl urmărește prin peisajul dezolant, află povestea terifiantă a bunicului ei, pompier voluntar în lupta cu incendiile de vegetație.

Siphon Sword. Un crevete hoțoman, Chhiho, caută o sabie mistică ce ar fi capabilă să îl înfrângă pe Akkoro, o caracatiță responsabilă de distrugerea iminentă a locului în care își duce veacul. Singura problemă este crabul samurai, Joji, care vine atașat pe sabie. Împotriva voinței lui, Joji i se alătură astfel în luptă.

The Gathering. Este anul 1975, iar Warren și Rose găzduiesc una dintre petrecerile lor de weekend în compania prietenilor. Georgia, fiica lor de 6 ani, încearcă să le atragă atenția. Ignorată, iese în curte și se întâlnește cu un personaj ciudat.

The Girl on the Moon. Luna, în vârstă de 17 ani, admiră asfințitul de pe o plajă, dar nu este decât un vis. Se trezește în camera ei de pe Lună și își întreabă mama de ce nu se poate duce pe Pământ.

Time Writers. Claire, în vârstă de 10 ani, are de discutat niște probleme, iar spre mirarea consilierului școlar, acestea nu au nimic în comun cu dizabilitatea ei. Prietenii ei imaginari, CC și Barry, au reapărut! Pe deasupra, a descoperit o enciclopedie care permite călătoria în timp, iar acum are misiunea să păzească istoria.

VR Grampa. Bunicul primește o cască VR, iar jocul începe! Azilul de bătrâni se schimbă imediat ce bunicu’ își pune cadoul aniversar pe cap, dar este jocul în cauză inofensiv?

Weather Girl. Molly, în vârstă de 16 ani, trece printr-o transformare pe care nu o înțelege încă. Captivă în dinamica nefericită a familiei, ea decide că a sosit timpul să ia atitudine.

Adaugă un comentariu