Update major pentru Battlefield 4. Battlefield Hardline confirmat.

N-au apucat să sară bine cu bâtele pe EA, auzind că vor lansa un nou Battlefield înainte să-l fi reparat pe ultimul, că reprezentanții DICE au ieșit repede în întîmpinarea răzvrătiților, asigurându-i că suportul pentru Battlefield 4 va continua.

Vicepreședintele DICE, Karl Magnus Troedsson, și-a apărat studioul, susținând îndrăzneala acestuia de a încerca mereu noi decoruri și experiențe cu Battlefield. „Să văd cum prinde formă cel mai nou membru al francizei, este un vis devenit realitate, dar vă asigur că apariția lui Battlefield: Hardline în peisajul francizei nu înseamnă că vom înceta să lucrăm la Battlefield 4”, a declarat Karl.

După o lansare cu peripeții, ce ar fi îngropat de mult alt producător, omul recunoaște că munca la Battlefield 4 nu s-a terminat niciodată! Sau cel puțin asta am înțeles noi…

Battlefield: Hardline, anunțat în mod oficial la scurt timp după o scurgere de informații – șapte minute de material video cu de toate, este produs de către Visceral, cunoscuți pentru seria horror Dead Space. Resemnați, băieții de la EA i-au încropit repede și un site. Partea interesantă a veștii este că Battlefield Hardline ne va invita la o joacă de-a hoții și vardiștii, cu jafuri, urmăriri și tot tacâmul în peisaje urbane. Nimic din ce nu am mai văzut până acum, însă designul nivelurilor s-ar putea să facă diferența. Urmăriți materialul video buclucaș în partea de jos a articolului.

În paralel, treaba celor de la DICE va fi să ne ofere un update major pentru Battlefield 4, ce va îmbunătăți codul de rețea. În acest sens, Troedsson vede în Battlefield un serviciu, susținând că echipe dedicate din Suedia și Los Angeles vor rezolva problemele ce răsar în calea jucătorilor, pe măsură ce apar. Că durează, astea-i cu totul altceva… Iaca Hardline:

Adaugă un comentariu