Următorul Unreal Tournament va fi GRATUIT!

Aşteptat de legiunile de fani din lumea întreagă, următorul Unreal Tournament a fost anunţat de Epic Games în cadrul unei conferinţe transmise prin Twitch.  Nu există detalii despre data de lansare şi nici nu ştim dacă a fost stabilit un nume, deoarece proiectul se află, deocamdată, în stadiul de concept. Pe de altă parte, cei de la Epic au luat jucătorii şi presa de specialitate prin surprindere atunci când au explicat faptul că jocul va fi dezvoltat alături de comunitate şi va fi complet gratuit – nu free-to-play, nu pe bază de micro-tranzacţii, ci GRATUIT. Producţia jocului a început imediat după anunţ, implicând momentan o echipă de dezvoltatori şi câţiva veterani ai seriei, dar se aşteaptă participarea comunităţii Unreal Engine 4 în proiect.

„De la prima linie de cod, de la prima piesă de artă şi prima decizie de design, dezvoltarea se va desfăşura deschis, sub forma unei colaborări între Epic, fanii UT şi dezvoltatorii  UE4. Vom folosi discuţii pe forum şi stream-uri Twitch pentru update-uri regulate.” au declarat cei de la Epic.

Fiindcă jocul va fi produs cu strânsa colaborare a comunităţii, Epic va lansa jocul în format freeware, dar există planuri pentru un marketplace unde modderii, creatorii de conţinut artistic şi jucătorii vor putea tranzacţiona modele de arme, hărţi, skin-uri etc. Fanii care doresc să participe la dezvoltarea viitorului Unreal Tournament – sau cei aflaţi în căutarea unei rampe de lansare pentru a gusta din segmentul game design – se pot îndrepta deja către pagina wiki şi forum.

6 Comentarii

 • KiMO
  Publicat mai 9, 2014 10:05 am 0Likes

  Gotta love Epic…

 • Ovidiu Mate
  Publicat mai 15, 2014 3:26 pm 0Likes

  Uite-te tu la mine, de nu vor face astia cel mai tare online f2p FPS…

 • rulzmaker
  Publicat mai 17, 2014 8:49 am 0Likes

  Good times are coming!

Adaugă un comentariu