Trişezi în Overwatch? Permaban!

Mulţi dintre cei ce au participat în cadrul evenimentului de Open Beta, pot spune că anumite momente parcă dădeau impresia de o automatizare şi nu o performanţă a respectivului jucător. Iar mulţi dintre aceştia au dreptate, după cum ne-au confirmat chiar cei de la Blizzard.

Deşi fidelitatea se pierde în cazurile reluărilor de pe ecran, în multe dintre acestea s-a dovedit intervenţia unui software exterior sau pur şi simplu folosirea avantajelor nedorite în cadrul unui meci. Cum compania are o poliţă lipsită de o a doua şansă, cei prinşi au primit un permaban încă din faza de beta!

„Datorită celor ce au raportat un comportament suspicios, am efectuat deja îmbunătăţiri în cadrul clientului alături de înlăturarea oricărei persoane găsită vinovată.” Cei de la Blizzard explică diverse metode prin care vă puteţi da seama dacă cineva trişează sau nu, alături de confirmarea faptului că, pe viitor, trişorii vor putea fi semnalaţi direct din joc.

Trişezi în Overwatch? Permaban!

„Ce înseamnă acest lucru pentru Overwatch? Dacă un jucător este găsit vinovat – prin folosirea de hack-uri, boţi sau orice alt tip de software third-party ce oferă un avantaj în plus – acesta va primi un permaban, instant. Punct. Nu numai că trişarea distruge spiritul de egalitate pe terenul de joc, însă afectează distracţia şi bucuria celorlalţi participanţi. Deşi este improbabil ca noi să oferim detalii despre conturile închise în urma acestor situaţii, vom continua să monitorizăm jocul în cazul comportamentelor de exploatare, pentru a păstra integritatea produsului.

Aceste afirmaţii nu sunt noi sau revoluţionare pentru Blizzard, însă servesc ca un memento al angajamentului nostru de a oferi cele mai epice experienţe de joc. Pentru noi, nu este vorba doar despre crearea de jocuri extraordinare, ci şi despre sprijinirea acestora alături de comunităţile lor, timp de ani de zile. Viitoarea lansare a Overwatch din data de 24 Mai este în multe feluri, doar începutul, iar noi facem tot ceea ce putem pentru a fi pregătiţi în acest moment important şi pentru ceea ce va veni după – nu doar în ceea ce priveşte noul conţinut, ci şi în asigurarea unui mediu corect şi echitabil, de joacă, pentru toată lumea.”

Adaugă un comentariu