Hotfix plin de beneficii pentru Star Wars Battlefront

În urma giganticului patch de acum 2 zile, DICE, printr-un hotfix, reuşeşte să readucă pe linia normalitaţii recentul Star Wars Battlefront. Odate implementate noutăţile în valoare de 8GB ale ultimului patch, comuniatea a fost dată peste cap de un bug ce îţi permite să atingi instantaneu nivelul maxim, 60. Vă puteţi imagina circul produs in meciurile ce au urmat.Însă chiar şi cu acest beneficiu, nu v-aţi fi putut bucura foarte mult deoarece după fiecare runda completată, v-aţi fi trezit cu jocul închis şi desktop wallpaper-ul în faţă.

Un community manager al DICE a explicat pe forumul oficial întreaga problemă alături de prezentarea scuzelor necesare faţă de cei afectaţi. Serverele au fost indisponibile astăzi, timp de 30 minute, după care toate caracterele afectate şi-au primit nivelul iniţial înapoi. Însă, hotfix-ul nu se opreşte aici, acesta curăţând jocul şi de alte buguri mai mult sau mai puţin enervante.

Hotfix plin de beneficii pentru star wars battlefront

Recentul patch a adaugat primul expansion-content, The Outer Rim, accesibil deocamdată celor ce deţin Season Pass, restul comunităţii fiind lăsaţi în aşteptare până în data de 5 Aprilie. Asta nu înseamnă că nu există beneficii actuale pentru cei ce nu deţin Season Pass, patch-ul oferind printre multe altele balance changes în cazul armelor şi a vehiculelor, un spectator mode sau UI Redesign-ul meniului multiplayer (pentru facilitarea setărilor meciurilor).

Alte trei expansion-uri sunt şi ele pregătite – Bespin pentru vara lui 2016, Death Star pentru toamna lui 2016 şi un al treilea, încă secret, pregătit pentru anul 2017.

Hotfix plin de beneficii pentru star wars battlefront

Se pare că cei de la DICE nu se lasă purtaţi de somn, ci lucrează din greu pentru a ne oferi cea mai bună experienţă posibilă. Nu numai că nu este o copie de Battlefield, ba mai mult – viitorul pare foarte roz. Pentru mai multe detalii, inclusiv lista completă a schimbărilor şi conţinutului adăugat de noul patch, puteţi urma acest link. Jocul este disponibil pentru platformele PC, PS4 şi XONE la preţul de 69.99 EURO.

Adaugă un comentariu