WarCraft III Reforged? Fuck yes! Diablo Immortal? FUCK NO, zic fanii.

Vestea că WarCraft III primește un remaster mi-a înseninat weekend-ul. Prezentarea a venit la BlizzCon 2018 și a eclipsat orice alt anunț, chiar și cadoul gratuității sucombatului Destiny 2. Sau noul erou complet neinspirat din Overwatch, daca imi permiteți lipsa de admirație.

Oricum, WarCraft III este una dintre cele mai bune strategii din istoria fanteziilor cu orci, elfi și nemorți, iar o ediție actualizată la nivel de grafică și interfață — care include originalul + expansiunea Frozen Throne — este mană cerească. Să-i mulțumim Creatorului tuturor celor văzute și nevăzute pentru WarCraft III Reforged, cu multiplayer-ul glorios și campania grozavă!

Pe de altă parte, la polul opus, se află Diablo Immortal. Când toată lumea aștepta un Diablo II Reforged sau whatever, Blizzard scoate la înaintare o trăsnaie mobile, care s-ar putea să fie simpatică în felul ei. Descris drept un Massive Multiplayer Online Action Role Playing Game, Immortal se desfășoară în perioada dintre Lord of Destruction și Diablo III. Și nu aduce nimic nou — nici măcar clase originale. Sunt tot cele din ultimul capitol. Fanii au luat foc, au făcut spume la gură și au acuzat Blizz că suferă de rabie.

Eu sunt ceva mai rezervat și prefer să văd rezultatul pe Android și iOS. Am încredere în rip-off-urile de jocuri chinezești!

4 Comments

  1. Lixicus noiembrie 5, 2018
    • Aidan noiembrie 6, 2018
  2. dor noiembrie 5, 2018
    • Aidan noiembrie 6, 2018

Leave a Reply