Watch Dogs 2 îi face ochi dulci platformei PC

Watch Dogs 2 îi face ochi dulci platformei PC prin utilizarea DirectX 12 şi o optimizare pentru plăcile AMD, prin intermediul lui Roy Taylor, fix de aici. Cu toţii ştim scandalul legat de versiunea de PC a primului joc. De la cearta dintre Nvidia şi AMD, la faptul că un modder a deblocat toată puterea grafică a jocului în contextul în care, oficial, nu exista această variantă, Watch Dogs nu prea  a impresionat precum doreau cei de la Ubisoft.

Însă acest lucru nu a însemnat capăt de linie pentru seria ce se pregăteşte în a-şi primi un nou membru! Jocul ar trebui lansat până la finalul lui 2017, dupa cum putem găsi detaliat în raportul anual al celor de la Ubisoft. Interesantă situaţie. Eu personal sunt sigur că vor lucra din greu de această dată, cel puţin la versiunea de PC, pentru a nu face aceiaşi greşeală de două ori la rând – dacă au mai primit o şansă de la comunitate, nu înseamnă că pot profita negativ de acest lucru.

Watch Dogs 2 îi face ochi dulci platformei PC

Până atunci însă, Watch Dogs este disponibil pentru Windows, XONE, Xbox 360, PS3, PS4 şi Wii U, la preţul de 29.99 EURO. E timpul pentru hacking oameni buni!

Adaugă un comentariu