The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine vine pe 31 Mai

Cei de la GoG.com ne confirmă data de lansare pentru cel de-al doilea şi ultimul expansion al celebrului deţinător a peste 250 de premii GOTY şi o multitudine de alte titluri, nimeni altul decât The Witcher 3: Wild Hunt.

Expansionul, The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine, se pregăteşte de lansare în data de 31 Mai, iar precomenda este disponibilă începând de azi. Mai mult decât atât, toate acestea vin şi cu o reducere de 10%!

„Oriunde Geralt călătoreşte, aventura este doar la un pas în spatele său. Cel mai adeseea, în urma acestor aventuri, lumea devine schimbată datorită deciziilor luate pe parcurs. De data acesta, Geralt al Riviei  vizitează regiunea nemaivăzută până acum, Toussaint, cu o dimensiunea apropiată de No Man’s Land, totul pentru a fi pus faţă în faţă cu o teroare a nopţii ce pândeşte în umbra regatului. Alătură-te Lupului Alb timp de 20 de ore pline de mistere, intrigă, dar şi de noi personaje, monştri, abilităţi şi seturi de echipament.”

Ce vă aşteaptă în această nouă călătorie? Ce pericole veţi înfrunta şi în ce feluri veţi folosi eventuali noi inorogi? Răspunsurile la toate acestea şi nu numai, începând cu 31 Mai. Până atunci, vă las în compania unor screenshot-uri şi a unui teaser.

 

 

Adaugă un comentariu