Prețuri Ro: 7/X/2014 – 15/X/2014

 
Încerc să subliniez toate reducerile de preţ care aduc jocurile AAA sub 5 euro, sau pe cele clasice, mici sau indie, sub 3. Site-urile scanate în acest moment sunt Amazon, Blink Bundle, Bundle Stars, GameFly, GamersGate, Get Games, GoG, GreenMan Gaming, Groupees, Humble Bundle, Indie Gala, Indie Royale, Origin, PlaystationStore și Steam.

Amazon-urile și magazinele PlayStation sunt un pic mai pretențioase, înainte de a vă aventura vă recomand să citiți și articolul dedicat, inclusiv comentariile.

Dacă descoperiți un site nou și decideți că prețul merită riscul, nu vă ajutați de VPN-uri sau Proxy-uri și folosiți întotdeauna, dacă există ca opțiune, servicii ca PayPal sau Amazon Payments. Aceste servicii nu dau mai departe datele cardurilor voastre.

Dacă aţi achiziţionat cu succes cu carduri româneşti din alte surse, spuneţi-mi, vă rog, în comentarii şi o să reconfigurez radarul. Update-urile vor veni de fiecare dată când un titlu merită semnalat.

Nuuvem, Muve, g2play/G2A şi Kinguin, sunt un pic mai speciale. Pentru moment nu vor face parte din listă. Am detaliat aici (la sfârșitul articolului) de ce. Asta nu ar trebui, bineînțeles, să oprească pe nimeni din a sublinia în comentarii ofertele acestor site-uri, sau a oricăror altora.

Am colorat în verde ofertele de nerefuzat.

Update 1
Dragon Age: OriginsGratuit

Noi reduceri
Bundle Stars
Gray Matter + Stealth Bastard Deluxe + Zeno Clash + altele 3 (bundle) – 1.8 €

GamersGate
Spellforce Gold (The Order of Dawn + Breath of Winter) – 2 €
Spellforce Platinum (The Order of the Dawn + Breath of Winter + Shadow of the Phoenix) – 2.5 €
Spellforce 2 Gold (Shadow Wars + Dragon Storm) – 3.75 €

GreenMan Gaming
Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut – 4 €
Commandos: Behind Enemy Lines + Commandos: Beyond the Call of Duty + Commandos 2: Men of Courage + altele 3 (bundle) – 5 €

Humble Bundle
Thomas Was Alone + altele 3 (bundle) – Începând cu 0.01 $ (până la cât vă lasă inima. Nu uitați că trebuie să plătiți cel puțin un dolar dacă vreți să primiți și cheile Steam dar și că Humble Bundle vă lasă să alegeți cine primește banii: producătorii, casele de caritate sau deținătorii site-ului. Sau poate preferați o combinație…)
Thomas Was Alone + SpaceChem + altele 9 (bundle) – Începând cu 6.5 $

Origin
Bejeweled 3Gratuit
Titanfall – Gratuit pentru 48 de ore.
Kingdoms of Amalur: Reckoning – Gratuit pentru 48 de ore.
Battlefield 3 sau Mass Effect 3 – 5 €

Steam
Syberia Bundle (I & II) – 3.75 €

În plrelungiri
The Lost Vikings + altele 2 – Gratuit

Bundle Stars
Expeditions: Conquistador + Rock of Ages + Postal + altele 3 (bundle) – 2.6 €
I Have No Mouth, And I Must Scream + System Shock 2 + Wizardry 8 + altele 6 (bundle) – 5.6 €

Adaugă un comentariu