Wolfenstein: The Old Blood, Un Prequel Plin De Pulpă

Spuneam în review-ul Wolfenstein: The New Order că jocul dezvoltat de MachineGames si distribuit de Bethesda este „FPS-ul cu spirit clasic de care prezentul are nevoie disperată„. Cred că am avut perfectă dreptate atunci, fiindcă Wolf-ul anului 2014 a demonstrat cum mecanicile FPS-urilor unei epoci apuse se pot adapta la pretenţiile înalte ale prezentului. Cu un gameplay intens, o poveste voit exagerată şi o direcţie artistică „roşu-Tarantino„, The New Order şi-a făcut loc în topul preferinţelor personale. La cum se prezintă recent anunţatul prequel standalone Wolfenstein: The Old Blood, presupun că mi-am găsit viitorul shooter preferat. De ce? Pentru că stilul pulp este al dracului de cool!

Disponibil din 5 mai pe PC, PS4 şi Xbone în format digital, The Old Blood prezintă în două părţi aventurile lui BJ Blazkowicz din 1946: Rudi Jäger and the Den of Wolves şi The Dark Secrets of Helga Von Schabbs, în locaţii faimoase precum Castelul Wolfenstein sau Wulfburg. Pe deasupra, BJ primeşte arme noi, perfecte pentru executat nazişti terifianţi. Sunt atât de bucuros încât ţopăi ca o fetiţă în jurul calculatorului!

4 Comentarii

 • ssahlean
  Publicat martie 4, 2015 6:42 pm 0Likes

  Fucking A+ !!!

 • Radu
  Publicat martie 4, 2015 7:50 pm 0Likes

  Dovezi fotografice pentru ultima fraza?:)

  • Aidan
   Publicat martie 4, 2015 8:23 pm 0Likes

   There has been an awakening. Have you felt it? 😀 Tremurul apei din pahar, pasarile speriate? Toate sunt cauzate de baletul meu.

 • Boby
  Publicat martie 5, 2015 12:57 am 0Likes

  Yaay, BJ revine! De-abia astept sa-l joc! 😀

Adaugă un comentariu