XENOBLADE CHRONICLES 2 AJUNGE PE SWITCH PE 1 DECEMBRIE

Nu știu sigur dacă mai țineți minte review-ul lui ncv de la Xenoblade Chronicles X –  a ocupat vreo 12 pagini în revista NIVELUL2 și ncv era extrem de mulțumit de el.

Iată că cei de la Nintendo ne-au oferit noi detalii despre Xenoblade Chronicles 2, care urmează să se lanseze pe Switch pe 1 decembrie. Sunt convins că atât voi, cât și ncv, veți fi foarte bucuroși aflând aceste detalii.

Cu niveluri vaste, de-a dreptul uriașe, un sistem de combat mult îmbuntățit și personaje noi, jocul promite să împlinească toate așteptările fanilor seriei. Blades sunt forme artificiale de viață care se atașează Driverilor. Astfel, aceștia pot folosi armele și puterile acestora în bătălii. Personajul principal, Rex, este un Driver, iar Pyra este un Blade. Pentru a-i ajuta pe fani să se familiarizeze cu Rex înainte de lansarea jocului, cei de la Nintendo vor aduce un update lui Zelda: Breath of the Wild și vor introduce o misiune secundară în care jucătorii pot obține un costum de Rex pentru Link. Acest update se va lansa mâine, 9 noiembrie, atât pentru varianta Switch cât și pentru Wii U.

Blades, de asemenea, au abilități de suport atât în timpul luptei, cât și în afara ei, cum ar fi să crească numărul de obiecte care pot fi colectate, pot deschide noi zone de explorare sau diverse alte efecte speciale. În timpul luptei, pot oferi protecție Driverului sau îi pot îmbunătăți atacurile. Abilitățile diferă de la un Blade la altul, așa că veți fi încurajați să experimentați cu fiecare.

 

De asemenea, uriașa lume Alrest va fi plină de forme de viață, artificiale sau nu, animale sălbatice agresive sau nu, peșteri, regate înghețate, plaje ca în Caraibe sau zone pârjolite fără strop de vegetație. Vor fi prezente și așa numitele Collection Points, care vor da jucătorilor oportunitatea de a colecționa obiecte valoroase sau diverse alte comori, sau chiar zone ascunse în care jucătorii se vor putea teleporta oricând.

Un Expansion Pass va fi prezent pentru cei cărora nu le vor fi suficiente sutele de ore de joc, expansion pass care va garanta accesul la toate DLC-urile ce vor fi lansate pana in toamna anului 2018 – de la quest-uri și item-uri de suport, până la un Battle Mode în care vor lupta cu inamici extrem de puternici. Va fi lansată inclusiv o nouă aventură situată în lumea Elysium-ului.

Pentru toți jucătorii va fi disponibil la lansare un DLC care permite ca jocul să fie jucat cu audio în japoneză și subtitrări în engleză, pentru mai multă autenticitate.

Xenoblade Chronicles 2 se va lansa exclusiv pentru Nintendo Switch pe 1 decembrie și va avea mai multe ediții. În aceeași zi se va lansa și Nintendo Switch Pro Controller – Xenoblade Chronicles 2 Edition și Xenoblade Chronicles 2 Collector’s Edition. Collector-ul va include jocul, un artbook softcover de 220 pagini, plin cu concept art și artwork al personajelor, nivelurilor și obiectelor din joc, un CD cu cele mai memorabile piese din soundtrack și o carcasă de metal care va conține jocul în sine. Jucătorii care preferă varianta digitală o pot comanda din eShop-ul Nintendo, fie standalone, fie ca bundle cu Expansion Pass-ul. Se subînțelege că cei ce fac comandă digitală vor fi primii care vor putea juca pe 1 decembrie.

Pentru mai multe detalii, dacă sunteți curioși, puteți urmări mai sus înregistrarea Nintendo Direct-ului și mai jos un Character Trailer superb.

3 Comentarii

 • dante-sama
  Publicat noiembrie 15, 2017 4:35 pm 0Likes

  A luat ca lumea avant Switch-ul si usor usor, reuseste sa se diferentieze de PS4 si Xbox One, prin exclusivitatile excelente. Ma gandesc serios sa imi iau un Switch 😀

 • KiMO
  Publicat noiembrie 16, 2017 3:34 pm 0Likes

  Cam greu sa ajunga macar la popularitatea Xbox One, dar nu imposibil. Da, exclusivitatile vor face diferenta. Altfel, Doom pe Switch!

 • Sol
  Publicat noiembrie 18, 2017 8:46 pm 0Likes

  Pai au cele mai tari exclusive in momentul de fata – Zelda si Mario Oddisey.
  Mi-as lua un Switch, dar motivul care ma retine e pretul umflat al consolei si al accesoriilor, avand in vedere calitatea constructiei si specificatiile.

Adaugă un comentariu