Diablo 3 Se Pregăteşte Pentru un Patch Major

Ştiu ce vă întrebaţi: cine mai joacă Diablo 3 şi cine ar putea aştepta un patch major, plin de schimbări substanţiale în formula gameplay-ului? Ei bine, eu sunt unul dintre cei care pierd ocazional câteva ore în Sanctuary – dacă tot am dat bani pe original + expansiune –, măcelărind hâdaci, nefârtaţi, scaloi şi slactrafi alături de alţi indivizi dubioşi. Ne adunăm la umbra unei flamuri şi obişnuim să umblăm în grupuri de câte patru, echipaţi cu armuri lucioase şi arme masive încrustate cu rune şi pietre preţioase.

Însă Diablo 3 se află undeva între un MMO scheletic şi un hack’n’slash cooperativ prin definiţie, iar orice formă de conţinut nou este întotdeauna binevenită, alături de implementarea unor funcţii inedite, capabile să reîmprospăteze mecanicile de bază ale jocului. Cel mai recent patch (2.3.0) aflat în pregătiri de lansare pe realm-ul PTR îşi propune exact aceste lucruri, după cum reiese din lista de schimbări inclusă mai jos.

– O zonă nouă, Ruins of Sescheron, la capătul căreia se află mormântul regelui barbar Kanai şi o comoară nepreţuită – Cubul lui Kanai, un artefact asemănător cu Horadric Cube;

diablo_patch_N2 (1)

– Modificări şi ajustări ale sistemului de crafting;

– Eliminarea Realm of Trials şi îmbunătăţirea recompenselor din modul Adventure;

– Este introdus panoul Season Journey şi o nouă metodă de urmărire a progresului din fiecare sezon;

diablo_patch_N2 (2)
– Noi niveluri de dificultate, până la Torment X;

– Echipament legendar proaspăt şi combat echilibrat;

Deşi data exactă la care patch-ul 2.3.0 urmează să devină disponibil nu a fost încă dezvăluită, Blizzard menţionează că nu vom mai avea prea mult de aşteptat. Bine că am răbdare şi un vârf de tutun aproape. Detalii suplimentare pe pagina oficială.

5 Comentarii

Adaugă un comentariu