Acțiune! – Săptămâna 18

Încerc să creez un nou articol recurent în care vreau să prezint filmulețele interesante, haioase, ciudate etc., cu iz ludic, apărute pe parcursul săptămânii anterioare. În caz că lipsește ceva ce merită subliniat, spuneți-mi vă rog în comentarii. Acțiune!

Trailers:
Call of Duty: Advanced Warfare. Surpriză! Anul acesta apare un nou Call of Duty, mai Avansat decât Modern și mai Kevin Spacey decât House Of Cards. Avem chiar și articol dedicat, nu așa…

Child of Light. S-a lansat pe 29 aprilie și ne-a fermecat pe toți.

Mario Kart 8. Va putea fi cumpărat la sfârșitul acestei luni, iar Nintendo ne ademenește cu noi trasee, noi personaje, noi abilități și power-up-uri.
 

 
Driveclub. Anunță că se va lansa pe 8 octombrie. 1. Arcade. 2. Car. 3. Porn. 4…? Succes!
 

 
Inspiraționale:
Coca-Cola Happiness Arcade. Încă un exemplu bun de gamificare făcută corect.
 

 
Battlefield 4 Through My Eyes. Cum arată Battlefield 4 cu toate detaliile la maxim, câteva extra filtre și o cameră cinematică?
 

 
Diablo III: ROS Crusader: 13m T6 Rift Clear with One Skill. Numele spune tot. Nerf în 5.4.3…
 

 
Necurate:
How Gamers Eat Their Food. A mai rămas vreunul dintre noi care să nu fi văzut How Animals Eat Their Food? Mr.TVCow propune o versiune mai jucăușă:
 

 
GTA 5 Animals Mod! Dacă GTA 5 poate fi mod-ificat atât de mult pe console, mă întreb ce o să se întâmple când o să apară pe PC. Cum, nu a fost încă confirmat pentru PC? Atunci Rockstar poate să-mi mănânce cacofonia. NSFW-ish.
 

 
Săptămânale:
Extra Credits pornește într-un maraton în care explică care sunt beneficiile implementării gamificării în școli. Dacă doriți să lucrați în industrie, sau pur și simplu să înțelegeți jocurile la un nivel mai avansat, vă recomand toate filmulețele lor.
 

 
Zero Punctuation sau Ben „Yahtzee” Croshaw, mângâie în stilul caracteristic South Park: The Stick of Truth. NSFW.

 
MadeYewLook. Unii dintre noi nu au nevoie de haine pentru a crea cosplay de calitate. Cum Venom își face apariția în nou lansatul The Amazing Spider-Man 2 (jocul), acest machiaj genial + how to, cade în cel mai bun moment. Verificați tot playlist-ul, dacă vreți să descoperiți alte câteva transformări hipnotizante. Artă la superlativ!
 

 
Smosh Games propune Honest Trailers pentru jocuri. Săptămâna aceasta e rândul lui Elder Scrolls: Skyrim să fie luat peste picior. Scapă aproape neatins. NSFW-ish.
 

6 Comentarii

 • Michi
  Publicat mai 6, 2014 8:28 am 0Likes

  „Child of Light. S-a lansat pe 29 aprilie și ne-a fermecat pe toți.”

  Mai putin pe cei de la Polygon 🙂 Apropo, ceva review vedem si pe aici? Ma refer la CoL.

  • Aidan
   Publicat mai 6, 2014 9:34 am 0Likes

   Cineva trebuia sa inoate impotriva curentului. E mai mult un fashion statement decat obiectivitate. http://youtu.be/dDj7DuHVV9E

  • ncv
   Publicat mai 6, 2014 11:44 am 0Likes

   a, eu ma refeream la faptul ca e foarte frumos colorat 🙂 , am vazut mai multe pareri negative.

   e pe vine, jocul e mai lung decat pare la prima vedere 🙂

 • mahri726
  Publicat mai 6, 2014 9:20 am 0Likes

  Ceva de adaugat aici : filmele de animatie Blender. Blender este un program de grafica 3D si editare video, open source, folosit foarte mult de dezvoltatorii de jocuri indie, dar si de animatori/artisti VFX . De asemenea, este si un game engine. In fiecare an, sau la doi ani, in cazul proiectului Gooseberry, se strang fonduri, iar cu acestea se fac filme de scurt metraj sau jocuri video.

  • ncv
   Publicat mai 6, 2014 11:51 am 0Likes

   daca prind orice animatie „Blender” care are legatura cu jocurile, cu mare drag.

 • mahri726
  Publicat mai 6, 2014 12:55 pm 0Likes

  Exista un joc Blender facut dupa o animatie http://sintelgame.org/

Adaugă un comentariu