ACȚIUNE! Săptămâna 19 – târziu (because… server reasons)

Trailers/Pub:
The Void
What the hell is The Void? Şi de ce mai avem nevoie de încă o cască 3D. Aha… OK… OMG! Breathing intensifies! Suntem atât de aproape de holospaţiul din Star Trek – şi eu care credeam că în nici un caz nu o să prind ceva asemănător în viaţa asta. În 10-20 de ani o să există sute de parcuri de distracţii asemănătoare cu ce este prezentat aici.

GoatZ
Pentru iubitorii de Goat Simulator, acum şi cu zzzzzzombies! Dintre plusuri: „Poorly Scripted; As many bugs as all other survival games; And even crafting!!!”

Ekko: Seconds
Un nou erou LoL. Îmi place direcţia artistică şi sunt curios cum o să funcţioneze abilitatea în joc.

Tekken 7 Yoshimitsu
Era o vreme când Tekken era ză sheet. Acum… pare învechit între mai noile Mortal Kombat şi Guilty Gear.

Wii U – Splatoon „Splat The World” TV Commercial
Noul shooter cooperativ-competitiv al celor de la Nintendo a intrat în faza beta. O propoziţie pe care nu credeam că o să o scriu vreodată.

The Witcher 3: Wild Hunt
Pentru cei care vor să vadă tot jocul înainte de a se lansa, pe Nivel găsiţi – Săptămâna şi Trailerul. Nu vă faceţi griji, suntem aici şi săptămâna viitoare. Dar hei! Au apărut review-urile. Puţin surprinzător, majoritatea au fost impresionaţi.

Necurate/Inspiraționale:
Batman: Arkham Knight – The Voices of Arkham
Când producătorul unui joc este Warner Bros. Entertainment bonusul neaşteptat este nivelul calitativ al filmuleţelor de tip Behind the Scenes. Plus actorii plătiţi pentru a interpreta vocile personajelor, bineînţeles.

6 Comments

  1. johndoe1989 mai 13, 2015
    • KiMO mai 13, 2015
    • Aidan mai 13, 2015
    • dan mai 13, 2015
  2. CIP mai 13, 2015
    • johndoe1989 mai 13, 2015

Leave a Reply