Acțiune! Săptămâna 45 – This is for the players

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 45 – 2014.

Trailers:
Welcome To The Future Of Play – PS4
Sony mi-a trimis zilele trecute un mail cum că dacă vreau să văd ultima reclamă PlayStation 4. ‘Sigur(!)’, zisei. Și nu-mi păru rău. E mult mai bună decât cea de acum două săptămâni.

Akiba Stealth
O reclamă Assassins Creed de la UBI Japan. Sau cel puțin așa cred…

Assassin’s Creed Unity Make History
Și dacă tot veni vorba: Assassin’s Creed Unity se lansează astăzi. La Răscoală!!!

Overwatch Cinematic Trailer
6 minute de desene animate lansează noua franciză Blizzard. Am mai spus-o în trecut, echipa de 150 de oameni care creează filmulețele CGI în cadrul companiei ar putea pune de un lung metraj fără probleme. Acum realizez că ar fi o concurență serioasă chiar și pentru Pixar.

Overwatch Gameplay Trailer
Gameplay-ul arată la fel de impresionant. Mai ales pentru cei care iubesc multiplayer-ele cooperativ-competitive. Click aici pentru prezentarea pe larg a fiecărui erou în parte (din cei prezentați până acum). Avem și articol dedicat.

StarCraft II: Legacy of the Void – Oblivion
Lângă Overwatch, Blizz. a mai prezentat și expansion-ul Legacy of the Void, pentru StarCraft II. Cui îi mai pasă? Parcă nici filmulețul nu are calitatea celorlalte.

Grand Theft Auto V: First Person Experience
Rockstar nu se-ncurcă. În momentul în care decid să adauge un nou mod de joc titlurilor lor își duc treaba la capăt. GTA V la persoana întâi arată de două ori mai spectaculos. Mă bucură faptul că o să pot schimba între first person și 3rd person în funcție de necesități și preferințe. Încă un pas către jocul perfect. Hei! Avem și articol dedicat.

Necurate/Inspiraționale:
Cosplay Boom: Dragon Age & Mass Effect Part 1
V-am spus(?!), săptămâna și convenția. De data aceasta am avut parte de Blizzcon, dar până acum nu am găsit nici un filmuleț care merită prezentat. Presupun că participanții încă se dezbracă, defardează și editează. Blizzard, ca de obicei, a organizat și un concurs (click pentru a vedea toată tărășenia), dar e clar că majoritatea participanților nu se simt bine pe scenă. Până și organizarea lasă de dorit. E trist ce se întâmplă. Așteptăm filmulețele în care toată lumea se simte în largul ei. Așa cum se întâmplă, de exemplu, în documentarul de mai jos, în care costumații explică de ce iubesc universurile Mass Effect și Dragon Age.

Hardcore
Clipul Bad Motherfucker a fost atât de bine primit încât Biting Elbows a decis să ceară ajutorul comunității pentru a crea un întreg film la persoana întâi. Demo, promițător, mai jos. Nu-l vizionați în full screen dacă aveți rău de mișcare.

Conan Reviews: Call Of Duty: Advanced Warfare
Conan aduce un omagiu seriei Call Of Duty, după care încearcă să treacă strada.

8 Player Smash! (Yoshi’s Island)
Multe din site-urile mai bogate/cunoscute au primit deja un cod de download pentru noul Super Smash Bros. Kotaku ne arată cam cum o să arate luptele cu 8 jucători (în același timp).

Assassin’s Creed: THE MUSICAL!!
Unii își pierd talO combinație la care nu m-aș fi gân… Nici măcar nu sunt supărat. Sunt fabuloși!

Richard Burns Rally by Konsta (3-years old)
Când o să aveți copii o să-i lăsați să se joace jocuri? Si cum o să vă simțiți când la trei ani o să devină mai buni decât voi? (nu e de săptămâna trecută dar d-abia acum a explodat – viralu’ e de săptămâna trecută)

[SFM] We like to party
Ce se întâmplă în momentul în care creezi un editor de film/joc și lași pe toată lumea să se folosească de… asset-urile tuturor titlurilor tale? Filmulețul de mai jos nu este extraordinar dar îmi dă șansa de a prezenta altele două cu adevărat ieșite din comun. Saw Hero și Off Limits (bine-ați venit în partea ciudată a internetului!)

5 Rumors That Made An Impact
Mai țineți minte cum ne mințeam prietenii când eram mici cu ce făceam în jocuri? Unele din aceste minciuni au devenit atât de faimoase încât producătorii le-au inclus, într-un fel sau altul, în următoarele titluri ale francizelor lor.

Săptămânale\Bilunare:
Extra Credits – Shiver with Antici-pation
„The best horror (games) lets you do the work for it.”

Extra History – World War I: Warring States Japan: Sengoku Jidai – Chapter 1: Battle of Okehazama
O nouă lecție de istorie. De data aceasta din Japonia, pe la 1450. Ce grozăvie de telenovelă însângerată.

Zero Punctuation – Bayonetta 2
Cu cât sunt mai Not Safe For Work, cu atât recenziile lui Yahtzee devin mai bune. Imaginați-vă, de exemplu, acum că Bayonetta s-a tuns scurt, de unde vine părul cu care se acoperă…

React:
Elders React – Unfair Mario

Iar învăț lucruri noi. Comentariile de la sfârșit sunt foarte interesante și ele.

Teens React – Sonic Unfair
Inițial am crezut că o să fie interesant de privit pentru a face o comparație între persoanele în etate și tineri. M-am înșelat, am râs în hohote și nimic nu a mai contat.

Other Places
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Ce ani frumoși trăim. Jocurile adventure clasice au prins din urmă FPS-urile din punct de vedere grafic.

Kotaku Highlight Reel #43, 44 și 45
Destiny începe să fie înlocuit încet, încet, cu Evolve (bun!) și poate ar trebui să ne lăsăm mai des mamele să ne încerce jocurile (bun?).


2 Comments

  1. Dan noiembrie 13, 2014
    • ncv noiembrie 17, 2014

Leave a Reply