Orisa este eroul pentru care m-aş juca Overwatch din nou

Trebuie să recunosc că puţine alte jocuri multiplayer m-au plictisit în ultima perioadă mai tare decât Overwatch. Ok, e frumos, colorat, echilibrat, simpatic…dar incredibil de plictisitor pentru un tip ca mine, aflat în căutare de conţinut nou, de chestii care să mă ţină motivat.

Îmi doream un element capabil să schimbe mecanicile la nivel meta, un erou sau un mod de joc apropiat de ceea ce îmi place mie. Şi când totul părea pierdut, iată că Orisa îşi face apariţia din Numbani – un robot tanc echipat cu coşcogeamitea fusion driver-ul.

Overwatch îşi introduce noii eroi ţesând în jurul lor poveşti, o apucătura rămasă probabil din conceptul Titan, iar creaţia micului geniu Efi Oladele nu face excepţie. Orisa protejează, fortifică şi se poziţionează în centrul strategiei echipei din care face parte.

Aceste lucruri sunt posibile datorită abilităţilor speciale poziţionate între inedit şi familiar, descrise de Kaplan într-un developer update video.

Yup, exact ce trebuia. Nu ştiu dacă mă voi năpusti acum pe PTR, dar odată ce Orisa intră pe domeniul oficial, îi voi pune la încercare forţele.

Destul am vindecat trupuri şi suflete cu Mercy! Este timpul să ridic bariere energetice şi să-mi apăr coechipierii de proiectilele adversarilor cu nişte tehnologie futuristă africană!

2 Comentarii

 • Has18
  Publicat martie 4, 2017 11:19 am 0Likes

  Mi se pare un erou broken si reciclat. Il asteptam pe Doomfist nu pe centauru asta. Macar Sombra a adus ceva inovatie cu adugarea de stealth in joc. In opinia mea e un bastion tank cu abilitati furate de la Reinhardt si Zarya si o ulta inbunatatita a lui Ana.

  • Aidan
   Publicat martie 5, 2017 2:52 pm 0Likes

   Hmm, ma pui pe ganduri! Acum chiar ca trebuie sa ma conving daca este sau nu asa 😛 Dar hei, este posibil ca tocmai aceasta combinatie sa fie una de succes si sa modifice pozitiv starea jocului.

Adaugă un comentariu